تبلیغات
آشپزی آرزو - ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان و لیمو ترش (Broiled Parmesan - Lemon Tilapia)

خوردن ماهی به عنوان گوشت سفید و دارا بودن خواص بیشمار همواره توصیه میشود. از طرفی درست کردن ماهی اندکی دقت می خواهد تا مطلوب و مطبوع واقع شود. ماهی "تیلاپیا" از جمله ماهی های فیله شده و بدون هیچ تیغ و استخوان با بافتی نرم و سبک است که برای کودکان و کسانیکه از خوردن ماهی به خاطر تیغ آن صرف نظر میکنند، می تواند بسیار خوشایند باشد؛ در صورتی که با روش مناسب مزه دار شده باشد. این ماهی در کشورهای دیگر جزو ماهی های گران قیمت به حساب می آید که خدا رو شکر در کشور ما نسبت به سایر ماهی ها قیمت خوبی دارد. من تا کنون با این ماهی دو نوع غذا آموزش داده ام، که امیدوارم مورد پسند و استفاده قرار گرفته باشد. اما مطمئنم اگر یک بار این غذا را تهیه کنید، از مشتریان پر و پا قرص آن خواهید شد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان و مایونز

ماهی تیلاپیا - 5عدد
پنیر رنده شده پارمسان - 1/2 پیمانه
مایونز - 2 ق.س
آبلیموی تازه - 2 ق.س
رنده پوست لیمو - 2 ق.چ
ریحان خشک - 1/8 ق.چ
فلفل سیاه - 1/8 ق.چ
نمک - 1/8 ق.چ

 مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص

پاپریکا - 3 ق.چ
فلفل سفید - 1 ق.چ
فلفل سیاه - 1/2 ق.چ
پودر سیر - 1/2 ق.چ
پودر پونه یا ریحان - 1 ق.چ
پودر آویشن - 1 ق.چ
نمک - 1 ق.چ سرخالی

 طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان و مایونز

1) ماهی ها را بشویید و خشک کنید.
2) مواد لازم برای ادویه را با هم مخلوط کنید و در یک نمک پاش بریزید.
3) از مخلوط ادویه دو طرف ماهی ها را آغشته کنید. (تمام این ادویه برای همین 5 تکه ماهی است)
4) در این مرحله به دو روش میتوانید عمل کنید:
الف) بعد از اینکه ماهی را با ادویه پوشاندید، داخل سینی فر فویل قرار دهید و ماهی های مزه دار شده را در سینی فر بچینید و زیر گریل قرار دهید تا ماهی سرخ شود.
ب) روش دوم اینکه  ماهی را بعد از مزه دار شدن داخل آرد ساده قرار دهید و دو طرف ماهی را به آرد آغشته کنید و بعد ماهی را تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزید و در تابه داغ با 2 ق.س روغن و با حرارت زیاد سرخ کنید. در این حالت، ماهی کمی برشته می شود و برای کسانی که مایلند ماهی برشته باشد، این روش بهتر است.
5) بعد از آنکه به هر روش دلخواه ماهی را سرخ کردید؛ برای درست کردن سُس، پنیر پارمسان، مایونز، آبلیمو، رنده پوست لیمو، ریحان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. از این سُس روی ماهی های سرخ شده بمالید و مجددا داخل فر یا زیر گریل قرار دهید تا پنیر ذوب شود و به خورد ماهی برود.

 نکته مهم: اگر خواستید رژیمی باشد، میتوانید ماهی را بعد از سرخ کردن سرو نمایید، البته بهتر است، ابتدا آبلیمو را به ماهی ها بزنید و رنده پوست لیمو را نیز به ادویه اضافه کنید. در آن صورت هم بسیار دلچسب و مطلوب است.




طبقه بندی: ماهی، 
برچسب ها: ماهی، ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان و لیمو ترش، تیلاپیا، پنیر پارمسان، لیمو ترش،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1391/07/11 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2013 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©