تبلیغات
آشپزی آرزو - اسپومونی (Spumoni)


"اسپومونی" (Spumoni) نوعی بستنی ایتالیایی است که معمولا از سه لایه بستنی با رنگهای صورتی، سبز و قهوه ای همراه با خامه و یکی از انواع مغزها، شکلات و میوه مخصوصا آلبالو – گیلاس تهیه میشود. این نوع بستنی در کشور امریکا در مکانهایی که مهاجران ایتالیایی زندگی می کنند بسیار محبوب است.
طبق معمول با جستجوهای فراوان و با تلفیق چندین روش، این دسر – بستنی را بارها تجربه کرده ام و روشی که برای تهیه آن ارائه میکنم به نظرم یکی از بهترین روشهاست که می توان این بستنی خوشمزه و زیبا را در منزل درست کرد. البته شما می توانید با تغییر رنگ یا اضافه کردن یکی از مغزها در آن تنوع ایجاد کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه اسپومونی

شیر - 1 پیمانه
خامه - 300 میلی لیتر
شکر - ¾ پیمانه
بستنی - ¾ لیتر
ژله - 3 ق.س (هر رنگی که دوست دارید، رنگهای قرمز بهتر است)
آب جوش - 2 ق.س
شکلات - 100گرم
شیر - 2  ق.س
شکلات خرد شده یا چیپسی - 1 تا 2 ق.س
گیلاس یا آلبالو ترجیحا کمپوت آنها - 10 تا 15 عدد

 طرز تهیه اسپومونی

1) شیر و شکر و خامه رو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر و خامه در شیر حل شوند ولی جوش نیاید.
2) بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید، بستنی را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بستنی حل شود.
3) داخل قالب مستطیل 31×11 (Loafpan) را خیس کنید و بعد سلفون داخل قالب بیندازید  تا به قالب بچسبد از لبه های قالب باید سه سانت بزرگتر باشد.
4) تقریبا یک سوم بستنی را داخل قالب بریزید و در فریزر بگذارید، بعد از حدود ۳۰ دقیقه گیلاس (یا کمپوت آن) را بدون هسته روی مواد بچینید، کمی فشار دهید تا داخل مواد بستنی فرو بروند. دوباره داخل فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود.
5) ژله را داخل آبجوش حل کنید، اگر گلوله های آن باقی ماند، روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، بعد از اینکه کمی خنک شد، به یک سوم دیگر مواد بستنی اضافه کنید تا بستنی رنگی آماده شود، بعد آن را روی لایه بستنی سفید بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد.
6) برای سومین لایه، شکلات را با ۲ ق.س شیر به صورت بن ماری ذوب کنید، بعد آن را به یک سوم باقی مانده از مواد بستنی اضافه کنید تا بستنی شکلاتی تهیه شود. سپس آن را روی بستنی صورتی (رنگی) بریزید و شکلات خرد شده یا چیپسی را روی آن بپاشید طوریکه کمی فرو بروند. دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا فریز شود. 
7) بعد از دو ساعت قالب را از فریزر در آورید چند دقیقه بیرون بگذارید تا وقتی بستنی را با سلفون بلند میکنید از قالب جدا شود، در آنصورت می توانید در دیس برگردانید و سلفون آن را جدا کنید.
8) بهتر است در این مرحله مجددا نیم ساعت در فریزر بگذارید و بعد سرو کنید.

 نکته مهم: این بستنی کمی زودتر آب میشود به همین دلیل بهتر است بلافاصله بعد از بیرون آوردن از فریزر سرو شود.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، اسپومونی، دسر ایتالیایی، بستنی، بستنی سه رنگ، دسر تابستانی،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1394/05/9 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©