تبلیغات
آشپزی آرزو - کاسرول گل کلم (Cauliflower Casserole)


با وجود خواص فراوان گل کلم، اما متاسفانه گل کلم پخته و بوی آن برای بسیاری از افراد ناخوشایند است و از خوردن آن صرف نظر می کنند و غالبا فقط "گل کلم شور" را دوست دارند. خود من همیشه برای از بین بردن بوی گل کلم، در آب جوش موقع پختن آن از کمی سرکه استفاده می کردم. اما یک خانم معلم اهل ترکیه، از لیمو ترش قاچ کرده در آب جوش، استفاده کرده بود و تجربه خودش را در سایتش www.giverecipe.com  نوشته بود. من هم تجربه او را به کار بستم و متوجه شدم که واقعا وقتی لیمو ترش همراه گل کلم در آب می جوشد، چه عطر و بویی در فضا پخش می شود و به این ترتیب هیچ بوی نا مطبوعی در آشپزخانه نمی پیچد و حتی گل کلم هم عطر و بوی خیلی خوبی می گیرد. پیشنهاد میکنم شما هم این روش را امتحان کنید، مطمئنم از این پس نظرتان در باره بوی ناخوشایند گل کلم از بین خواهد رفت.


لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای کاسرول گل کلم

گل کلم پاک کرده - 500 گرم
گوشت چرخکرده - 300 گرم
پیاز متوسط - 1 عدد
روغن - 2 ق.س
گوجه فرنگی  - 1 عدد
آب جوش - ¼ پیمانه
فلفل دلمه سبز کوچک - 1 عدد
رنده پوست لیمو ترش - 1 ق.چ
رب - 1 ق.س
فلفل سیاه - ½ ق.چ
لیمو ترش کوچک - 1 عدد
پنیر موزارلا - 1 پیمانه

 طرز تهیه کاسرول گل کلم

1) منظور از گل کلم پاک کرده، وقتی است که شما گل کلم را به صورت گلهای کوچک درآورده اید و ساقه های آن را جدا کرده اید.
2) یک قابلمه را با دو لیتر آب و 2 ق.م نمک روی حرارت قرار دهید. لیمو ترش را از وسط برش دهید و هسته های آن را درآورید و داخل قابلمه بگذارید و اجازه دهید تا آب به جوش آید. وقتی آب جوش آمد، گل کلم های خرد شده را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بجوشند و بپزند.
3) بعد از پختن گل کلم، تکه های لیمو ترش را درآورید و آن را در صافی بریزید، تا آب اضافی آن برود.
4) در فاصله پختن گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را پوست کنید و نگینی خرد کنید.
5) ابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. 2 ق.س روغن در تابه بریزید و پیاز را اضافه کنید تا با حرارت کم تفت بخورد.
6) بعد از 5 دقیقه گوشت را به پیاز اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود، سپس کمی نمک، رنده پوست لیمو، فلفل سیاه، گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد آب جوش را بریزید و در تابه را بگذارید تا 15 دقیقه با حرارت کم گوشت بپزد.
7) بعد از 15 دقیقه، فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و اضافه کنید و در تابه را بردارید و چند مرتبه هم بزنید تا فلفل هم تفت بخورد و کمی نرم شود.
8) اجازه دهید تا بیشتر آب گوشت تبخیر شود، ولی گوشت خشک نشود و مانند سس ماکارونی مرطوب باشد.
9) گل کلم پخته را در یک ظرف کاسرول بریزید، نیمی از پنیر رنده شده را روی گل کلم بپاشید، سپس سس گوشت را روی آن پخش کنید و در آخر بقیه پنیر رنده شده را بپاشید.
10) فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
11) تابه کاسرول را مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.




طبقه بندی: خوراک،  کاسرول، 
برچسب ها: کاسرول، کاسرول گل کلم، خوراک گل کلم، پنیر موزارلا، گل کلم،  
دنبالک ها: گراتن گل کلم، سوفله گل کلم، مرغ و کلم بروکلی با سس قارچ، کاسرول لوبیا سبز،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1394/03/20 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©