تبلیغات
آشپزی آرزو - بادمجان پنیری پفکی (Parmesan Eggplants)


من اسم این غذا را "بادمجان پنیری پفکی" گذاشتم، چون وقتی سرخ میشوند، فوق العاده پفکی و لذیذ هستند. این بادمجان های خوشمزه که کمتر کسی متوجه میشود، بادمجان است، هم به صورت پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی همراه پاستا فوق العاده دلچسب و خوشایند است.



 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه بادمجان پنیری پفکی

بادمجان دلمه ای بزرگ - ۱ عدد
پودر نان - 1/3 پیمانه
پنیر پارمسان - ۳ ق.س
تخم مرغ - ۱ عدد
آرد - ۲ ق.س
نمک و فلفل - به میزان لازم

 طرز تهیه بادمجان پنیری پفکی

1) بادمجان را پوست کنید و مکعبی تقریبا ۲×۲ خرد کنید.
2) پودر نان و پنیر پارمسان را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
3) تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه در یک کاسه بریزید و با چنگال بزنید تا تخم مرغ از لختگی درآید.
4) آرد را با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
5) بادمجانهای خرد شده را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در مخلوط پودر نان و پنیر پارمسان بغلطانید.
6) همه بادمجان های خرد شده را به ترتیبی که گفته شد، آماده کنید و در دیس بچینید.
7) در یک شیرجوش کوچک، روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. سپس بادمجان های آماده را در روغن شناور سرخ کنید.
8) بادمجانهای سرخ شده را حتما روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود.
بعد همراه سس به عنوان پیش غذا و اسنک یا همراه پاستای آبکش شده به عنوان غذای اصلی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سس

گوجه فرنگی بزرگ - ۲ عدد
رب - ۱ ق.س
کره - ۲۵ گرم
روغن - ۱ ق.س
سیر - ۱ حبه
آرد - ۱ ق.س
آب - ۱ پیمانه
ریحان خشک - ۱ ق.م
سس کچاپ - ۱ ق.س

 طرز تهیه سس

1) تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
2) یک ق.س روغن به اضافه ۲۵ گرم کره در تابه بریزید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
3) سیر را رنده کنید و داخل روغن بریزید و یک دقیقه تفت دهید.
4) آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
5) رب و سس کچاپ را اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه پوره گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا سس به جوش آید. حرارت را کم کنید تا سس جا بیفتد. در این فاصله گاهی هم بزنید تا سس ته نگیرد.
6) بعد از حدود یک ربع، نمک و فلفل و ریحان را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید. سس آماده است.

 نکته مهم: این بادمجان های پفکی هم به تنهایی به عنوان پیش غذا و ساید دیش بسیار مطلوب هستند و هم میتوان آنها را با پاستا به عنوان غذای اصلی سرو کرد که خیلی خوشمزه و لذیذند.




طبقه بندی: پاستا و لازانیا،  پیش غذا یا اردور،  غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: پیش غذا، ساید دیش، پاستا، سس مارینارا، بادمجان پفکی، بادمجان پنیری، غذای گیاهی و بدون گوشت،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1394/03/14 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©