تبلیغات
آشپزی آرزو - کیک زبرا (Zebra Cake)



"زبرا" (Zebra) یعنی "گورخر". اما وقتی این کلمه به عنوان صفت قرار میگیرد یعنی "راه راه". "کیک زبرا" هم چون به صورت راه راه به دو رنگ کرم و قهوه ای است، مخصوصا برش خورده آن؛ به این نام نامیده شده است. بنابراین ترجمه نام این کیک به "کیک گورخری" اشتباه است. کیک های دو رنگ تنوع بسیاری دارند. همانطور که مدتها قبل نمونه ای از آن را تحت عنوان "کیک دورنگ یا مرمری" را ارائه کرده ام. با دستور همان کیک مرمری هم میتوان "کیک زبرا" را درست کرد، اما اگر خمیر "کیک زبرا" کمی شل تر باشد، نتیجه مطلوبتری بدست خواهد آمد؛ من با روش زیر "کیک زبرا" را درست میکنم.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه کیک زبرا

شیر - ۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن - ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ - ۳ عدد
شکر - ۱ و ۱/۴پیمانه
وانیل - کمی
نمک - ۱/۲ ق.چ
آرد - ۲ و ۱/۲ پیمانه + ۳ ق.س
بکینگ پودر - ۲ ق.م
پودر کاکائو - ۲ ق. س

 طرز تهیه کیک زبرا

1) شکر، شیر، روغن، تخم مرغها و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی بزنید تا تخم مرغها از لختگی درآیند.
2) دو و نیم پیمانه آرد و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک ومخلوط کنید سپس به مواد مایع اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. (اگر احساس کردید گلوله شد ۵ تا ۶ ثانیه با همزن برقی بزنید تا گلوله ها باز شوند)
3) مایه کیک را به 1/3 و 2/3 تقسیم کنید. به 1/3 مایه کیک، 2 ق.س کاکائو و به 2/3 آن 3 ق.س آرد اضافه کنید.
4) قالب 25 سانت را چرب کنید. از وسط قالب، مایه کیک را کم کم بریزید. به این صورت که ابتدا در وسط قالب یک ملاقه ازمایه سفید رنگ بریزید و بعد وسط آن مایه سفید رنگ، یک ملاقه مایه کاکائویی. به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد را داخل قالب بریزید.
5) فر را از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را 40 تا 45 دقیقه در فر بگذارید.




طبقه بندی: دسر،  کیک، 
برچسب ها: کیک، دسر، کیک زبرا، کیک راه راه، کیک دو رنگ، کیک عصرانه،  
دنبالک ها: کیک مرمری یا دو رنگ، کیک ساده، کیک کدو حلوایی، کیک قهوه،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1394/03/8 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©