تبلیغات
آشپزی آرزو - لازانیای لقمه ای (Lasagna Bites)


لازانیا به شکل های مختلف، یکی از غذاهای مورد علاقه بیشتر افراد است. به همین دلیل معمولا در مهمانی های در کنار غذاهای دیگر سرو می شود. به نظر من، در مهمانی ها لازانیا به صورت رول شده، مطلوب تر است. اما وقتی لازانیا را به این صورت درست کردم، برای خودم و خانواده ام خیلی خوشایندتر بود چون هم سرو آن خیلی راحت تر است و هم خوردن آن. من این لازانیا را هم در قالب مافین و هم در قالب های کوچک کیک یزدی درست کردم تا وقتی به دوستانی که قالب مافین ندارند توصیه میکنم که از قالب کیک یزدی استفاده کنند؛ خودم قبلا تجربه کرده باشم. در هر دو قالب کیفیت یکی است و بسیار قابل قبول.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه لازانیای لقمه ای

ورق لازانیا - 6 عدد
گوشت چرخ کرده - 300 گرم
پیاز - 1 عدد
سیر - 1 حبه
پوره گوجه فرنگی - 1 پیمانه
رب - 1 ق.س
کرفس ریز شده - ½ پیمانه
کدو سبز - 1 عدد (نگینی خرد شده)
پنیر موزارلا  - 150 گرم
آویشن - 1 ق.م
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه

 طرز تهیه لازانیای لقمه ای

1) پیاز را نگینی خرد کنید و سیر را له کنید.
2) تابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.
3) 2 ق.س روغن در تابه بریزید. پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کم 8 دقیقه تفت دهید. بعد سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
4) گوشت را اضافه کنید و با حرارت نسبتا زیاد تفت دهید و هم بزنید تا بافت گوشت چرخ کرده از هم باز شود و مثل بیفتک تکه ای نشود. 
5) وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، کرفس، کدو و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، در تابه را بگذارید تا با حرارت کم مواد بپزند و سس جا بیفتد.
6) بعد از 20 دقیقه در تابه را بردارید، رب و آویشن و نمک و فلفل را بزنید و حرارت را زیاد کنید تا همه آب سس تبخیر شود. سپس حرارت را خاموش کنید.
7) وقتی سس کمی خنک شد، 50 گرم از پنیر موزارلا را رنده کنید و داخل سس بریزید و مخلوط کنید.
8) ورقه های لا زانیا را طبق دستور پخت روی جعبه بپزید و آبکش کنید و آنها را روی تخته کار پهن کنید.
9) هر ورقه لازانیا را 4 قسمت کنید.
10) داخل قالب های مافین یا کیک یزدی را با برس چرب کنید.

   

11) داخل هر قالب یک تکه از ورقه لازانیا بگذارید و داخل آن را از سس گوشت پر کنید و روی هر کدام مقداری پنیر رنده شده موزارلا بریزید.
12) فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. لازانیا را مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.
13) وقتی از فر در آوردید، 5 دقیقه صبر کنید و بعد لازانیاهای لقمه ای را از قالب جدا کنید و در دیس بچینید و سرو کنید.

 نکته مهم: این لازانیای لقمه ای را با هر سسی که دوست دارید می توانید درست کنید. می توانید از سس سبزیجات یا سس گوجه و پنیر هم استفاده کنید.




طبقه بندی: پاستا و لازانیا، 
برچسب ها: پاستا و لازانیا، لازانیا لقمه ای، لازانیا، فینگرفود، گوشت چرخ کرده، پنیر موزارلا،  
دنبالک ها: رول های کوچک لازانیا اسفناج، لازانیا رول شده،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1394/02/31 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©