تبلیغات
آشپزی آرزو - موس کدو حلوایی (Pumpkin Mousse)


عکس این موس را مدتها پیش در اینستا گذاشتم، اما متاسفانه فرصت نشده بود تا طرز تهیه آن را در اینجا بگذارم. با اینکه فصل زمستان تمام شده و در فصل زیبای بهار هستیم، اما هنوز کدو حلوایی در ابزار موجود است و میتوانید این موس دلپذیر و وزیبا را تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از آن لذت ببرید، بدون آنکه کسی متوجه شود این دسر با کدوحلوایی درست شده است!!!!

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه موس کدو حلوایی (برای 10 تا 12 نفر)

خامه - 400 میلی لیتر
تخم مرغ - 3 عدد
شکر - 1 پیمانه
پودر ژلاتین - 1 ق.س
آب سرد - 2 ق.س
پودر دارچین - 1 ق.م
پودر زنجبیل - ½ ق.چ
جوز هندی - اندکی
چوب دارچین - 1 عدد
پوره کدو حلوایی - 1 و ½ پیمانه

 طرز تهیه موس کدو حلوایی

1) پوره کدو حلوایی را با روشی که در این پست ارائه شده، می توانید تهیه کنید.
2) زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
3) پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و آن را به صورت بن ماری روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود.
4) 200 میلی لیتر خامه را همراه ¼ پیمانه شکر روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود ولی خامه نجوشد.
5) زرده های تخم مرغ را همراه با ¼ پیمانه شکر و وانیل خوب بزنید تا مانند کِرِم، رنگ آن روشن شود.
6) وقتی خامه گرم شد و شکر حل شد، آن را کم کم به زرده ها اضافه کنید و سریع هم بزنید. 
7) پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و کل این مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. 
8) بعد از حدود 8 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و ژلاتین حل شده را به آن بیفزایید. تا اینجا در واقع ما نوعی کاستارد یا کاسترد درست کرده ایم.
9)  در یک کاسه آب و یخ بریزید و ته ظرف کاستارد را در آن بگذارید و گاهی هم بزنید تا خنک شود.
10) سفیده های تخم مرغ را ابتدا بزنید تا کف کند، بعد آن را روی بخار کتری قرار دهید و ¼ پیمانه شکر را کم کم به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کاملا فرم گرفته و براق شوند.
11) 200 میلی لیتر خامه را با ¼ پیمانه شکر 5 دقیقه بزنید تا حجم دار و سبک شود.
12) سفیده های فرم گرفته را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید.
13) مخلوط خامه و سفیده ها را به کاستارد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
14) ظرف های سرو را آماده کنید و موس را داخل آنها بریزید و روی آنها را با سلفون بپوشانید و 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.
15) موس کدوحلوایی آماده سرو است، می توانید آن را قبل از سرو، با شکلات رنده شده یا خامه یا هر چه دوست دارید تزیین و سرو کنید. اگر خواستید مانند من روی موس، شکلات بریزید، ½ پیمانه شکلات خرد شده را با 3 ق.س شیر مخلوط کنید و به صورت بن ماری آن را ذوب کنید. این شکلات رقیق است، آن را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد سلفون روی موس ها را بردارید و شکلات ذوب شده را بریزید و مقداری شکورول را با چاقو حلقه حلقه برش دهید و روی شکلات ذوب شده بریزید و دوباره موس را 1 ساعت در یخچال بگذارید و بعد آن را سرو کنید. نوش جان




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، موس کدوحلوایی، دسر کدوحلوایی، کدو حلوایی، خامه، کاستارد، کاسترد،  
دنبالک ها: موس کدوحلوایی با شکلات سفید، چیزکیک مرمری کدوحلوایی، کیک کدوحلوایی، پودینگ شکلاتی کدوحلوایی،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1394/01/22 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©