تبلیغات
آشپزی آرزو - ترایفل شکلاتی موز (Chocolate Banana Trifle)


در پست "ترایفل شکلاتی خرمالو" در بارۀ "ترایفل" و مواد تشکیل دهندۀ آن به اندازه ای که می دانستم، توضیح دادم و نوشتم که یکی از لایه های تشکیل دهندۀ ترایفل ها می تواند (Custard) "کاستِرد" (در زبان انگلیسی) یا "کاستارد" (به زبان آلمانی) باشد. "کاستِرد" که مواد اصلی آن شیر و زرده تخم مرغ و شکر است  گاهی برای غلظت دادن به آن از آرد، نشاسته ذرت و پودر ژلاتین استفاده می کنند. "کاسترد" معمولا پایۀ اصلی بیشتر دسرهاست که باید روی حرارت ملایم و با دقت درست شود تا تخم مرغ آن نبندد و به اصطلاح نبُرَد.
"ترایفل شکلاتی موز" هم که به نظرم یکی از خوشمزه ترین دسرهاست، شاید تهیه آن کمی دقت و حوصله نیاز داشته باشد، اما واقعا ارزشش را دارد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه ترایفل شکلاتی موز (برای 6 نفر)

شکلات قهوه ای - 150 گرم
پودر کاکائو - 2 ق.س
قهوه فوری - 1 ق.س
شیر - 3 و 2/1 پیمانه
شکر - 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت - 3/1 پیمانه
تخم مرغ - 2 عدد
وانیل - اندکی
موز - 3 عدد
بیسکویت کاکائویی - به میزان لازم
خامه - 200 میلی لیتر
پودر شکر - 2 ق.س

 طرز تهیه ترایفل شکلاتی موز

1) شیر و قهوه فوری را در یک ظرف دسته دار روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
2) حرارت را کم کنید و شکلات خرد کرده و پودر کاکائو را در شیر داغ بریزید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود.
3) شکر و نشاسته را در یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله های نشاسته باز شود و با شکر مخلوط شود.
4) تخم مرغ ها را یکی یکی به شکر و نشاسته اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
5) از مخلوط شیر و شکلات داغ خیلی آرام آرام به مخلوط تخم مرغ و شکر و نشاسته اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها نبندند.
6) وقتی نیمی از مخلوط شیر و شکلات را با مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کردید و تخم مرغ ها نبست و یکدست شد؛ مخلوط تخم مرغی را به ظرف مخلوط شیر و شکلات برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا غلیظ شود و در حقیقت "کاستِرد" این دسر آماده شود. حدود 8 تا 10 دقیقه زمان لازم است تا به غلظت مورد نظر برسد.
7) کاسترد را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
8) یک کاسه بزرگ از آب و یخ آماده کنید و ته ظرف کاسترد داغ را در آن قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خنک شود.
9) روی کاستِردِ خنک شده را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
10) بیسکویت ها را خرد کنید، خیلی ریز نکنید.
11) موزها را نیز خرد کنید.
12) خامه را مطابق دستور این پست همراه با پودر شکر بزنید.
13) در لیوانهای تکنفره یا در یک ظرف بزرگ (ترجیحا پایه دار) یک لایه بیسکویت خرد شده بریزید و روی آن را با کاسترد و روی آن را با موز خرد شده بپوشانید. همین ترتیب را یک بار دیگر تکرار کنید و لایه آخر را با بیسکویت بپوشانید. در آخر روی ترایفل را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، ترایفل شکلاتی موزی، ترایفل، شکلات موز، دسر لایه لایه،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1393/12/23 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©