تبلیغات
آشپزی آرزو - چیز کیک با پوسته کیک اسفنجی (Cheesecake with Sponge cake Crust)


مدتهاست که می خواهم این پست را ارائه کنم، اما متاسفانه فرصت آن تا به امروز پیش نیامد. قبلا هم در پست "مینی چیز کیک" گفته ام که "چیز کیک" یکی از شیرینی ها و دسرهای پرطرفدار است. اما همانطور که خود من هم تا کنون هر چه "چیز کیک" ارائه کرده ام، پوسته همه آنها از بیسکویت بوده است؛ شما هم هر چه در سایتهای ایرانی و خارجی جستجو کنید، غالبا دستور (Recipe) همه چیز کیکها را با بیسکویت می بینید. اما از آنجاییکه "چیز کیک های" قنادی با پوسته کیک تهیه می شوند، همیشه دوست داشتم که یک "چیز کیک" با پوسته کیک درست کنم. سال گذشته که به این فکر افتادم، در سایتهای خارجی جستجوهای بسیاری انجام دادم تا بالاخره توانستم "چیز کیک با پوسته کیک اسفنجی" درست کنم. آن را در سال گذشته چندین بار تجربه کرده بودم، اما دوباره آن را تهیه کردم تا مبادا مشکلی در طرز تهیه آن باشد تا وقتی برای شما دوستان ارائه میکنم، دستور (Recipe) آن مطمئن باشد.
شما هم اگر دوست دارید چیز کیک با پوسته کیک را امتحان کنید، می توانید از این دستور با دل قرص استفاده کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

آرد - 1/3 پیمانه
تخم مرغ درشت - 2 عدد
شکر - ¼ پیمانه + 3 ق.س
کره ذوب شده یا روغن مایع - 2 ق.س
بکینگ پودر - 1 ق.چ
نمک - یک پَر 
وانیل - ¼ ق.چ

طرز تهیه کیک اسفنجی

1) فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2) ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. سفیده ها را در کاسه ای بریزید که خیس یا چرب نباشد، چون در آن صورت دیگر موقع زدن پف نمی کند.
3) سفیده های تخم مرغ را ابتدا با دور تند همزن 1 دقیقه بزنید و بعد کم کم ¼ پیمانه شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کاملا براق و شفاف شوند مانند مرنگ. 
4) زرده های تخم مرغ را همراه با وانیل و 3 ق.س شکر خوب بزنید تا رنگ آن کاملا روشن شود (4 تا 5 دقیقه).
5) آرد و بکینگ پودر و نمک را در کاسه ای الک کنید.
6) کره ذوب شده را با زرده و شکر مخلوط کنید.
7) مواد خشک (آرد، بکینگ پودر و نمک) را داخل کاسه زرده بریزید و با قاشق یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
8) سفیده های فرم گرفته را در سه مرحله به آرامی با بقیه مواد مخلوط کنید. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا پف آنها از بین نرود.
9) داخل قالب کمربندی 21 سانت کاغذ روغنی بیندازید ولی روی کاغذ را چرب نکنید.
10) مواد کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی روی آن را صاف کنید.
11) قالب را داخل فر قرار دهید. بعد از 25 تا 30 دقیقه کیک را از فر درآورید و با همان قالب کنار بگذارید تا خنک شود. (45 دقیقه)

 مواد لازم برای تهیه رویه کیک

پنیر خامه ای  - 350 گرم
خامه - 100 میلی لیتر
تخم مرغ - 2 عدد
شکر - 1/3 پیمانه
وانیل - ¼ ق.چ

 طرز تهیه مواد رویه چیز کیک

1) پنیر خامه ای و شکر را با همزن با دور کند بزنید تا پنیر نرم و صاف شود.
2) سپس خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه هم با پنیر خامه ای و شکر خوب مخلوط و یکدست شود.
3) تخم مرغ ها را یکی یکی همراه با وانیل اضافه کنید و هر کدام را حداقل یک دقیقه بزنید.
4) دوباره فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
5) مخلوط بدست آمده از پنیر و خامه و شکر و تخم مرغها را به طور یکنواخت روی کیک اسفنجی پخش کنید.
6) قالب را داخل سینی فر قرار دهید و بعد آن را در فر بگذارید. بعد از 30 دقیقه،  تست کنید اگر مواد رویه چیز کیک بسته بود، قالب را از فر درآورید و کنار بگذارید تا خنک شود. (ممکن است تا 40 دقیقه هم زمان ببرد. بستگی به حرارت فر دارد) 
7) وقتی کاملا خنک شد، روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و با همان قالب مدتا یک شب در یخچال بگذارید.




طبقه بندی: دسر،  شیرینی،  کیک، 
دنبالک ها: چیزکیک مرمری کدوحلوایی، مینی چیزکیک، چیزکیک توت فرنگی، چیزکیک پرتقال،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1393/12/9 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©