تبلیغات
آشپزی آرزو - رولت کدوحلوایی (Pumpkin Roulade)


یک راه دیگر برای استفاده کدوحلوایی در سبد غذایی خانواده.
رولت ها، از جمله شیرینی های خامه ای و تر هستند که هم زیبا و شیک هستند و هم بسیار خوشمزه. برای همین طرفداران زیادی دارند. رولت ها هم مانند کیک ها خیلی متنوع هستند. همانطور که قبلا هم بارها در پست هایی که کدوحلوایی یکی از مواد اصلی آنهاست، نوشته ام، ما میتوانیم با شگردهای آشپزی، مواد غذایی که برای بعضی افراد ناخوشایند است، مطلوب و مطبوع کنیم. به شرط آنکه روش و شیوه درستی را بکار ببریم. "رولت کدوحلوایی" یکی از آن شگردهاست، بدون اینکه خورنده آن ذره ای متوجه وجود کدوحلوایی در این رولت خوشمزه بشود، از خواص و فواید آن بهره مند می گردد. 

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه رولت کدو حلوایی

آرد -  ¾ پیمانه
بکینگ پودر -  ۱ ق.م
دارچین -  ۱ ق.م
زنجبیل -  ۱ ق.چ
جوزهندی -  اندکی
پودر میخک -  یک پر
تخم مرغ-  ۳ عدد
وانیل - ۱/۸ ق.چ
آبلیموی تازه - ۱ ق.س
شکر -  ¾ پیمانه
پوره کدوحلوایی -   ۲/۳ پیمانه
پنیر خامه ای - ۲۷۰ گرم
کره - ۵۰ گرم
پودرشکر -  ۳/۴ پیمانه
وانیل - اندکی

 طرز تهیه رولت کدوحلوایی

1) فرا با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2) یک سینی فر به طول ۳۵ و عرض ۲۵ را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را با برس چرب کنید.
3) یک حوله آشپزخانه که عرض آن از هر طرف ۵ سانت بزرگتر از قالب باشد و طول آن تقریبا دو برابر قالب باشد روی میز آشپزخانه پهن کنید و وسط آن به اندازه قالب پودر شکر بپاشید و آماده بگذارید. در ریختن پودر شکر دست و دلباز باشید، چون این پودر شکر باعث میشود تا رولت شما به حوله نچسبد و به راحتی جدا شود.
4) پنیر خامه ای و کره را ازیخچال درآورید و در فضای آشپزخانه بگذارید.
5) آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و میخک را در یک کاسه بریزید با هم مخلوط کنید.
6) زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید.
7) ابتدا که مفتولهای همزن تمیز است، سفیده تخم مرغها را یک دقیقه با همزن برقی بزنید تا کف کند، سپس آبلیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید و نیمی از شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفیده های تخم مرغ کاملا فرم گرفته و براق شوند. این کار ۴ تا ۵ دقیقه زمان می برد.
8) زرده تخم مرغها را همراه با نیم دیگر شکر و وانیل حدود ۵ دقیقه بزنید تا زرده ها به رنگ کرم روشن درآیند و کش دار شوند. پوره کدوحلوایی را به زرده ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
9) مواد خشک را که قبلا در یک کاسه مخلوط کرده اید، داخل زرده های تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید.
10) سفیده های فرم گرفته را در ۳ مرحله درون مواد بالا بریزید و به شکل دورانی هم بزنید.
11) خمیر رولت را داخل سینی فر که چرب کرده و کاغذ انداخته ای بریزید. البته از همان ابتدا همه مواد را به طور یکسان در همه جای سینی بریزید. چون اگر همه مواد رولت را فقط در یکجا مثلا وسط سینی بریزید و بعد بخواهید آن را در همه جای سینی پخش کنید، ممکن است مواد به طور یکنواخت در همه جا پخش نشود و بعد از پخت، رولت شما در بعضی قسمتها نازک و در بعضی قسمتها کلفت باشد.
12) بعد از ریختن مواد داخل سینی و پهن کردن آن، سینی را مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
13) بعد از ۲۵ دقیقه رولت را از فر درآ ورید و ۵ دقیقه آن را کنار بگذارید و بعد از ۵ دقیقه کیک رولت را روی حوله آشپزخانه که از قبل آماده کرده ید و روی آن پودر شکر ریخته اید برگردانید و به آرامی کاغذ را از کیک جدا کنید و از سمت باریک رولت، نیمی از حوله را برگردانید روی رولت و آن را محکم رول کنید.

  

14) رولت پیچیده در حوله را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.
15) در فاصله ای که کیک رولت را در فر گذاشتید، خامه آن را آماده کنید.
16)  پنیر خامه ای، کره، پودر شکر و وانیل را با یک قاشق مخلوط کنید و بعد با همزن برقی آنها را ۱۰ دقیقه بزنید تا کاملا فرم بگیرد. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کیک رولت آماده شود.
17) بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه که رولت درون حوله پیچیده خنک شد، به آرامی رولت را باز کنید و حوله را از آن جدا کنید.
18) مواد خامه ای که قبلا درست کرده اید و در یخچال گذاشته اید، درآورید و روی کیک رولت پهن کنید. البته از کناره های رولت دو سانت فاصله بگذارید و خامه نزنید و از انتهای رولت حدود ۵ سانت فاصله بگذارید. چون اگر تمام سطح کیک را خامه بمالید، موقع رول کردن از کناره ها و انتهای رولت خامه بیرون میزند.
19) بعد از پخش کردن خامه روی کیک دوباره آن را به آرامی رول کنید و داخل سلفون بپیچید و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد موقع سرو می توانید با پودر شکر یا خامه تزیین کنید و نوش جان کنید.

 نکات مهم:

1) به نظر من اگر طول سینی فر ۲ یا ۳ سانت بیشتر باشد، رولت نازکتر میشود و بهتر است، اما من سینی بزرگتر نداشتم. شما اگر سینی بزرگتر دارید مواد کیک را در آن بریزید.
2) من میزان پودر شکری که روی حوله میریزیم تا رولت را روی آن بگذارم و بپیچم در مواد لازم ذکر نکرده ام، چون میزان آن به شما بستگی دارد.




طبقه بندی: دسر،  شیرینی،  کیک، 
برچسب ها: دسر، شیرینی، کیک، رولت، رولت کدوحلوایی، کدوحلوایی، پنیرخامه ای،  
دنبالک ها: پودینگ شکلاتی کدوحلوایی، موس کدوحلوایی با شکلات سفید، چیزکیک مرمری کدوحلوایی، ترایفل چیزکیک کدوحلوایی، کیک کدوحلوایی،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1393/11/30 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©