تبلیغات
آشپزی آرزو - دیپ لوبیا چیتی و فلفل دلمه کبابی Pinto Beans And Roasted Red Pepper Dip))


"دیپ" (Dip) یاDipping) ) یعنی فرو بردن. "دیپ ها"، سس ها یا چاشنی هایی هستند که به عنوان پیش غذا یا اردور در کنار غذاهای دیگر سرو می شوند و به خاطر اینکه معمولا غذاهای انگشتی یا نان های برشته مثل تورتیا یا نان پیتا یا چیپس را داخل « دیپ» فرو می برند و میل میکنند، به همین دلیل به آن سس نمی گویند، چون سس ها غالبا روی مواد غذایی ریخته میشوند. مواد اصلی تشکیل دهنده یک نوع دیپ بیشتر اوقات ماست، شیر، مایونز، پنیر ، خامه ترش و انواع حبوبات هستند. آلتون براون سرآشپز معروف... پیشنهاد میکند...
« دیپ ها» در میان آشپزی ملل مختلف، از تنوع فراوانی برخوردار است. به طور مثال در آشپزی ایرانی ماست و خیار، انواع بورانی؛ در آشپزی هندی انواع چتنی؛ در آشپزی اسپانیایی و مکزیکی انواع سالسا؛ بابا قانوش و هموس در آشپزی شرقی و مدیترانه ای از جمله « دیپ های» متعارف و متداول هستند که مشابه خیلی از این دیپ ها با تغییرات اندکی با نامهای مختلف در بین سایر ملل تهیه و سرو می شود.
خود من این نوع دیپ ها را هم به عنوان اردور تهیه میکنم و هم با نان تست به عنوان میان وعده برای مدرسه پسرم ساندویچ درست میکنم. یک تغذیه بسیار سالم و مقوی.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه دیپ لوبیا چیتی و فلفل دلمه کبابی

لوبیاچیتی - 1 پیمانه قنادی
فلفل دلمه قرمز - 1 عدد
مایونز - 2 تا 3 ق.س
گشنیز ساطوری شده - 2 ق.س
پودر تخم گشنیز - 1 ق.چ
پودر خردل - 1 ق.چ
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
آبلیموی تازه - 2 ق.س
پنیر رنده شده پارمسان – ½ پیمانه

 طرز تهیه دیپ لوبیا چیتی فلفل دلمه کبابی

1) لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کم شود.
2) لوبیا را با ۲ پیمانه آب بپزید تا کاملا لوبیا پخته شود و آب آن تبخیر شود.
3) فلفل دلمه را همانطور که در این پست توضیح داده ام کبابی کنید.
4) لوبیای پخته و فلفل کبابی پوست کنده را همراه با بقیه مواد به جز گشنیز داخل غذاساز یا هر دستگاهی که دارید بریزید تا کاملا مواد له شوند. سپس مواد را از غذاساز خالی کنید و گشنیز را اضافه کنید و داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا موقعی که خواستید سرو کنید. 




طبقه بندی: پیش غذا یا اردور،  غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: پیش غذا یا اردور، غذای گیاهی و بدون گوشت، دیپ لوبیا چیتی و فلفل دلمه کبابی، دیپ، لوبیا چیتی، فلفل دلمه کبابی،  
دنبالک ها: هموس، کروستینی چغندر،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/11/28 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©