تبلیغات
آشپزی آرزو - چیزکیک پرتقال (Orange Cheese Cake)


فصل زیبای زمستان و مرکبات خوشمزه و فراوان. 
معمولا همه عطر و طعم مرکبات را دوست دارند.  به همین دلیل غالبا دسرهایی را که با مرکبات مخصوصا لیمو ترش و پرتقال تهیه می شوند، پرطرفدار است. بعد از ارائه "چیزکیک توت فرنگی"، وقتی تصمیم گرفتم یک چیزکیک بدون پخت دیگر را تجربه کنم، بی درنگ سراغ "چیزکیک پرتقال" رفتم. تا کنون سه نوع چیزکیک را ارائه کرده ام (چیزکیک توت فرنگی، چیزکیک مرمری کدوحلوایی و مینی چیزکیک) که فکر میکنم برای طرفداران چیزکیک هر یک از آنها طعم متفاوتی از چیزکیک را تداعی میکند. با اینکه تهیه چیز کیکهایی که تخم مرغ دارند، نیاز به پخت دارد و شاید درست کردنشان کمی زمان ببرد و پرکالری تر باشند، ولی حقیقتا انسان از خوردن آنها سیر نمی شود. اما، چیزکیک های بدون پخت را بعضی از افراد بیشتر ترجیح می دهند، هم آسانتر تهیه می شوند و هم کم کالری تر هستند. مطمئنم اگر چیزکیک دوست داشته باشید، "چیزکیک پرتقال" را حتما می پسندید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه چیز کیک پرتقال

بیسکویت پودر شده - ۲۰۰ گرم
کره ذوب شده - ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای لبنه یا ماسکارپونه - ۳۵۰ گرم
خامه - ۱۰۰ میلی لیتر
پودر شکر - ۱/۲ تا ۳/۴ پیمانه
آب پرتقال - ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین -  ۱ ق.س
رنده پوست پرتقال - ۱ ق.م
فیله پرتقال - ۴ تا 5 عدد

 طرز تهیه چیزکیک پرتقال

1) بیسکویت و کره را با هم خوب مخلوط کنید و داخل یک قالب کمربندی به قطر ۲۱ سانت بریزید و فشرده کنید (مانند چیزکیک توت فرنگی و کدوحلوایی) و آن را داخل یخچال بگذارید تا بقیه مراحل کار را انجام دهید.
2) پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به صورت بن ماری آن را حل کنید و بعد از حل شدن کنار بگذارید تا خنک شود.
3) پنیر خامه ای را زودتر از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد. پودر شکر را با پنیر خامه ای مخلوط کنید و با همزن برقی ۳ دقیقه بزنید.
4) خامه و رنده پوست پرتقال را به پنیر خامه ای اضافه کنید و ۵ دقیقه بزنید.
5) فیله های پرتقال را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا بافت فیله ها از هم جدا شوند و کاملا با بقیه مواد خامه ای مخلوط شوند.
6) ژلاتین حل شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یک دست شوند.
7) قالب چیزکیک را از یخچال درآورید و مواد خامه ای را روی بیسکویت ها پخش کنید.
8) دوباره قالب چیزکیک را ۶ ساعت یا یک شب دریخچال بگذارید.
9) موقع سرو، کمربند قالب را باز کنید چیزکیک را به دیس منتقل کنید و آن را سرو کنید. نوش جان

 نکات مهم:
1) برای تهیه فیله پرتقال میتوانید به این پست مراجعه کنید.
2) میزان پودر شکر به ذائقه شما بستگی دارد که پر شیرینی دوست دارید یا کم شیرینی.




طبقه بندی: دسر،  کیک، 
برچسب ها: دسر، کیک، چیزکیک پرتقال، چیزکیک، پرتقال، پنیر خامه ای، پنیر خامه ای لبنه/ ماسکارپونه،  
دنبالک ها: چیزکیک توت فرنگی، چیزکیک کدوحلوایی، مینی چیزکیک، ترایفل چیزکیک کدوحلوایی،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1393/10/24 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©