تبلیغات
آشپزی آرزو - کروکت قارچ و تره فرنگی (Leek And Mushroom Croquette)


"کروکت" یکی از فست فودها به حساب می آید که خیلی پر طرفداراست. "کروکت" (Croquette) از واژۀ فرانسوی (Qroquer) به معنای (Cranch) گرفته شده و به غذاهای لقمه ای که در پودر نان غلطانده شده و سرخ شده اند، گفته می شود. مواد اولیه "کروکت" غالبا سیب زمینی له شده، انواع گوشت، پنیر و سبزیجات همراه با سس بشامل است.
"کروکت" را به شکل استوانه ای (مثل کیوی) یا به شکل "پتی" و شامی درست می کنند. "کروکت" در آشپزی کشورهای آسیایی، با نام های مختلف دیده می شود. به عنوان مثال در هند به نام (َAloo Tikki)، در اندونزی (Kroket)، در ژاپن (Krokke)، در کره (keuroket) گفته می شود.
"کروکت سیب زمینی" در کشور ما نیز سالهاست که شناخته شده است، ولی گمان می کنم تا کنون "کروکت قارچ و تره فرنگی" را تجربه نکرده باشید. جدا از اینکه این غذا سرخ کردنی است و نباید زیاد مصرف شود، اما واقعا لذیذ و دلچسب است.

  لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه کروکت قارچ و تره فرنگی

تره فرنگی قسمت سفید آن - 185 گرم (2  پیمانه)
قارچ -250 گرم
آبلیوی تازه - 1 ق.س
آرد - 3 ق.س
کره - 50 گرم
شیر - 1 پیمانه
پنیر پارمسان - ¼ پیمانه
پنیر گودا - ½ پیمانه
آویشن - 1 ق.چ
ریحان خشک - 1 ق.چ
تخم مرغ - 1 عدد
آرد - 3 ق.س
پودر نان - 1 و ½ پیمانه

 طرز تهیه کروکت قارچ و تره فرنگی

1) 2 ق.س کره را در تابه بریزید و تره فرنگی خرد شده را در تابه بریزید و در تابه را بگذارید و 8 دقیقه رو حرارت کم تفت دهید. گاه گاهی هم بزنید تا تره فرنگی نرم شود.
2) قارچها را ورقه ای خرد کنید و آبلیمو را روی قارچها بریزید. قارچها را روی تره فرنگی بریزید و حرارت را متوسط کنید تا قارچها تفت بخورد و آب آن تبخیر شود.
3) نمک و فلفل  و آویشن و ریحان را بزنید. 
4) ضمن سرخ شدن سبزیجات،  2 قاشق کره را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید و آرد  را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و بعد شیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا سس غلیظ شود.
5) وقتی سس غلیظ شد ، از روی حرارت بردارید و پنیر گودا و پارمسان را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها ذوب شود.
6) سس را با سبزیجات سرخ شده مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
7) نایلون یا سلفون روی تخته پهن کنید،  مواد کروکت را روی نایلون بریزید و به شکل رولت آن را گرد کنید و لای نایلون بپیچید و حدود دو ساعت در فریزر قرار دهید.
8) بعد از حدود دو ساعت، کروکت را از فریزر درآورید و نایلون آن را باز کنید و آن را حلقه حلقه برش دهید. به قطر تقریبی 1/5 نیم سانت.
9) تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با کمی نمک و فلفل با چنگال بزنید تا روان شود.
10) آرد و پودر  نان هر یک را جداگانه در دو بشقاب گود بریزید.
11) کروکت ها را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس در تخم مرغ بزنید و در آورید و در پودر نان بغلطانید.
12) همه کروکتها را به همین ترتیب آماده کنید و در سینی بچینید و دوباره  بیست دقیقه در فریزر بگذارید..
13)  تابه کوچک و گودی را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، روغن سرخ کردنی در آن بریزید، طوری که عمق روغن یک بند انگشت باشد. اجازه دهید تا روغن با حرارت کم کاملا داغ شود.
14) کروکتها را از فریزر درآورید و یکی یکی با کمی فاصله داخل روغن بگذارید و با حرارت متوسط دو طرف آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ کردن، حتما کروکتها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها را بکشد و بعد نوش جان کنید.




طبقه بندی: غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: غذاهای گیاهی و بدون گوشت، کروکت قارچ و تره فرنگی، کروکت، قارچ، تره فرنگی، فست فود، غذای سرخ کردنی،  
دنبالک ها: برگر نخود و هویج، پتی یا شامی تره فرنگی، برگر گیاهی بلغور با ارده، برگر گیاهی بلغور، پتی یا شامی عدس، پتی یا شامی نخود،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1393/11/6 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©