تبلیغات
آشپزی آرزو - چیکن نان بَن (Chicken Nanban)


"چیکن نان بن" (Chicken Nanban) یکی از غذاهای ژاپنی است که به سبک آشپزی اروپایی تهیه می شود. اواسط قرن نوزدهم، صد و بیست و دومین امپراطوری ژاپن، با اعتقاد به اینکه برای پیشرفت ژاپن باید تغییراتی بوجود آید، با الگو گرفتن از غرب، تغییرات زیادی در سبک زندگی ژاپنی ها  ایجاد کرد. یکی از آن تغییرات این بود که ممنوعیت استفاده از گوشت قرمز را برداشت و آشپزی غربی را ترویج کرد. از آن به بعد غذاهای متنوعی در ژاپن متداول شد که متأثر از آشپزی کشورهای اروپایی مثل فرانسه، انگلیس و ایتالیا پدید آمده است. بعضی از این غذاها به حدی رنگ و بوی ژاپنی گرفت که امروزه جزء غذاهای ژاپنی به حساب می آید. "چیکن نان بَن" یکی از آن غذاهاست که به نظر من با الگوی "شنیسل" (Schenitzel) فرانسوی تهیه می شود و با نوعی "سس تارتار" سرو می شود.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه چیکن نان بَن

سینه مرغ (نصفه) - 4 عدد
آرد - 3 ق.س
تخم مرغ - 1 عدد
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
سویا سس - 2 ق.س
سرکه سیب - 4 ق.س
شکر - 3 تا 4 ق.س
زنجبیل تازه - یک برش کوچک
فلفل قرمز - ¼ ق.چ

 مواد لازم برای تهیه سس تارتار

مایونز - 4 ق.س
پیاز نگینی خرد شده - 3 ق.س
خیار شور ریز شده - ¼ پیمانه
تخم مرغ آب پز - 1 عدد
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم

 طرز تهیه چیکن نان بَن

1) سویا سس، سرکه، شکر و فلفل قرمز و زنجبیل تازه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا شکر حل شود و سس کمی بجوشد.
2) تخم مرغ آب پز را نگینی خرد کنید و با بقیه مواد سس تارتار مخلوط کنید.
3) سینه های مرغ را لای نایلون بگذارید و قسمت ضخیم آن را با بیفتک کوب بکوبید تا کمی نازک شود.
4) با دستمال خشک کنید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.
5) تخم مرغ خام را در یک کاسه بشکنید و با کمی نمک به کمک یک چنگال بزنید تا روان شود.
6) سینه های مرغ را در آرد بغلطانید سپس داخل تخم مرغ زده شده قرار دهید و کم بالا نگه دارید تا تخم مرغ اضافی بچکد و بعد سرخ کنید.
7) در یک ظرف کوچک که یک سینه مرغ در آن جا بگیرد، یک بند انگشت روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام داغ شود.
8) سینه های مرغ را یکی یکی در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورید و با انبر نگه دارید تا روغن اضافی آن بچکد و بعد دو طرف آن را درسسی که از سس سویا و سرکه درست کرده اید، بگذارید و درآورید و آن را در  بشقاب سرو قرار دهید و روی آن مقداری سس تارتار بریزید.

 نکته مهم:

1) برای اینکه همه سینه های مرغ را یکی یکی سرخ می کنید سرد نشوند، میتوانید آنها را بعد از سرخ کردن در فر یا مایکروویو با حرارت بسیار کم بگذارید تا گرم بمانند و وقتی همه تکه ها را سرخ کردید، سریع همه را یکی یکی در سس سویا و سرکه قرار دهید و با سس تارتار سرو کنید.
2) اگر برای مهمانی هایتان بخواهید این غذا را در کنار غذاهای دیگر سرو کنید، می توانید سینه های مرغ را به تکه های کوچکتر برش دهید و بعد آنها را سرخ کنید.
3) برای تهیه سس تارتار، می توانید به جای خیارشور از خیار سبز هم استفاده کنید، من هر دو شکل را امتحان کرده ام. هر دو شکل آن خوشمزه است.




طبقه بندی: خوراک،  مرغ، 
برچسب ها: مرغ، خوراک، چیکن نان بن، چیکن، غذای ژاپنی، سویا سس، زنجبیل،  
دنبالک ها: یاکی توری،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1393/11/13 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©