تبلیغات
آشپزی آرزو - کروستینی چغندر (Beet Crostini)


چند روز پیش که برای خرید رفته بودم، وقتی دوباره چشمم به چغندر افتاد، فکر کردم شاید بتوان با آن نوعی "کروستینی" تهیه کرد. بنابراین چغندر خریدم و مثل همیشه برای تهیه آن به جستجو پرداختم، منتها هر چه جستجو کردم، "کروستینی چغندر" به شیوه هایی  بود که به نظرم با ذائقه ایرانی خیلی هماهنگ نبود، بنا را بر این گذاشتم تا خودم با روشی خاص آن را درست کنم. بعد از اینکه "کروستینی لبو" آماده شد، خیلی مورد استقبال خانواده قرار گرفت.
"کروستینی" (Crostini) و "بروسکتا" (Bruschetta) دو نوع پیش غذای (Appetizer) ایتالیایی هستند که از نان تست شده با روغن زیتون و سبزیجات و حبوبات مختلف و پنیر تهیه می شوند. تفاوت این دو پیش غذا یکی، در نوع نان تستی است که برای تهیه آنها استفاده می شود؛ و دیگر اینکه،  برای "کروستینی" غالبا از نان باگت سفید که در اندازه های کوچک برش خورده و تست شده، استفاده می شود؛ ولی برای تهیه "بروسکتا" بیشتر از نان های کامل و سبوس دار که در اندازه های بزرگ تر برش خورده و تست شده اند، استفاده می شود. موادی که برای روی (Topping) این دو نوع پیش غذا استفاده می کنند، بسیار متنوع است، ولی شکل رایج "بروسکتا" حداقل در رستوران های ایتالیایی کشور ما، معمولا نان تست شده همراه با گوجه فرنگی خام، ریحان و نوعی پنیر و روغن زیتون است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای کروستینی چغندر (لبو)

چغندر - 2 عدد متوسط
پنیر فتا - 120 گرم
پنیر خامه ای - 3 تا 4 ق.س
گردو - 3 تا 4 عدد
آبلیموی تازه - 1 ق.س
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
نان باگت - 2 عدد
روغن زیتون - به میزان لازم

 طرز تهیه کروستینی چغندر (لبو)

1) چغندرها را خوب با برس بشویید و خشک کنید.
2) فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3) چغندرها را جدا جدا داخل فویل بپیچید و روی توری فر قرار دهید و اجازه دهید تا تنوری شوند. حدود 1 ساعت طول میکشد. بعد از یک ساعت با نوک یک چاقو تست کنید اگر هنوز نپخته بودند، زمان پخت را بیشتر کنید.
4) بعد از اینکه چغندرها کاملا تنوری شدند، از فر درآورید و فویل آنها را باز کنید تا کمی خنک شوند. همین قدر که توانستید گرمای آنها را تحمل کنید، بردارید و پوست آنها را بگیرید و خرد کنید.
5) اگر غذاساز دارید، ابتدا گردوها را داخل غذاساز بریزید تا کمی خرد شوند و بعد لبوها، پنیر فتا و آبلیمو را اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا همه مواد یکدست و منسجم شوند. نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید و از غذاساز خالی کنید و داخل ظرف دربسته بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. (اگر غذاساز ندارید، گردوها را روی تخته بریزید و با چاقو آنها را ساطوری کنید و لبوها را نیز بعد از پوست گرفتن خرد نکنید و رنده کنید و با پنیر فتا و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیر فتا نرم است و به راحتی میتوانید آن را با پشت یک قاشق به خورد بقیه مواد بدهید.)
6) نان های باگت را حلقه حلقه برش دهید و داخل سینی فر بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بریزید و در فر بگذارید و گریل را روشن کنید تا تست شوند.
7) وقتی نان های تست خنک شدند و مواد کروستینی هم کاملا سرد شد، روی هر یک از نان های تست کمی پنیر خامه ای بمالید و روی آن از مواد کروستینی بریزید و بعد سرو کنید.

 نکات مهم:

1) در ریختن نمک خیلی مواظب باشید، چون پنیر فتا نمک دارد و ممکن است کروستینی شما شور شود.
2) برای اینکه نان های باگت به راحتی و زیبا برش بخورند، آنها را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شوند و بعد در همان حالت انجماد آنها را حلقه حلقه ببُرید.
3) مواد کروستینی را میتوانید داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بعد روی نان های تست قیف بزنید یا مانند کاری که من کردم آن را روی نان تست پخش کنید و با پنیر خامه ای آن را تزیین کنید. مطمئناً بهتر از من تزیین خواهید کرد.
4)) بهتر است وقتی فر را برای غذا یا کیک روشن می کنید، همان موقع چغندرها را نیز داخل فویل بپیچید و در فر بگذارید تا در مصرف گاز صرفه جویی کرده باشید.
5) می توانید از این مواد "کروستینی" به عنوان "دیپ" (Dip) هم استفاده کنید و آن را روی نان تست نمالید. مواد را داخل یک ظرف بریزید و در کنارش چیپس، ترد نمکی، یا نان تست کوچک بگذارید و سرو کنید. مانند "هموس" و سایر "دیپ ها".




طبقه بندی: پیش غذا یا اردور، 
برچسب ها: پیش غذا یا اردور، کروستینی لبو، کروستینی چغندر، کروستینی، پیش غذای ایتالیایی، دیپ،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1393/10/12 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©