تبلیغات
آشپزی آرزو - چیکن تِتریزینی (Chicken Tetrizini)


به نظرم، ترجمه نام بعضی غذاها خیلی درست نیست. به همین دلیل من این غذا را به همان نام گذاشتم.
اینطور که من در چند منبع مطالعه کردم، "تتریزینی" (Tetrizini) یک نوع غذای متدوال امریکایی است که از گوشت یا فرآورده گوشتی همراه با سس سفیدی که ترکیبی است از قارچ و خامه و پنیر پارمسان و نوعی شراب (معمولا شراب قرمز) یا آب مرغ تهیه می شود و غالبا با اسپاگتی نازک مثل (Angel Hair یا Linguine) سرو میشود. بیشتر اوقات هم به صورت "کاسرول" تهیه می شود.
بعضی گفته اند این غذا را یکی از سرآشپزان بزرگ شهر نیویورک به خاطر "اپرای ایتالیایی Luisa Tetrizini" ابداع کرده و همین نام را برآن نهاده است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه چیکن تِتریزینی

سینه مرغ کامل - 1 عدد
قارچ - یک بسته کوچک (180 گرم)
آبلیموی تازه - 1 ق.س
پیاز کوچک - 1 عدد
سیر - 2 حبه
آرد - 3 ق.س
آب مرغ یا شیر - 2 پیمانه
خامه - 100 میلی لیتر
جعفری ریز شده - ¼ پیمانه
فلفل دلمه قرمز خرد شده - ½ پیمانه
پنیر پارمسان - ¼ پیمانه
پودر نان - ½ پیمانه
اسپاگتی نازک - 300 گرم (Linguine/ Angel Hair) 

 طرز تهیه چیکن تتریزینی

1) دو نصفه سینه مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
2) تابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. 1 ق.س کره در تابه بگذارید و هم بزنید تا ذوب شود. سینه های مرغ را در تابه بگذارید و با حرارت ملایم دو طرف آنها را سرخ کنید، به طوریکه مغز پخت شوند. بعد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
3) دوباره تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 2 ق.س کره در تابه بریزید تا ذوب شود.
4) پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در تابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید. بعد از 5 دقیقه سیر له شده را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
5) قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و آبلیمو را روی آنها بریزید و به پیاز و سیر تفت خورده اضافه کنید و حرارت را متوسط کنید تا قارچ ها تفت بخورند و زیاد آب نیندازند. اگر قارچ ها آب انداختند، حرارت را زیاد کنید تا آب آنها تبخیر شود.
6) وقتی آب قارچها کاملا تبخیر شدند، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ یا شیر را بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید و حرارت را بیشتر کنید تا سس غلیظ شود.
7) وقتی سس غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه و مخلوط کنید. 
8) سینه های مرغ را که خنک شدند، با یک چاقوی تیز خلالی برش دهید.
9) مرغ پخته، جعفری و فلفل دلمه را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
10) در ضمن آماده سازی سس، آب پاستا را هم بگذارید تا به جوش آید و پاستا را طبق دستور روی آن بپزید و آبکش کنید.
11) پاستای آبکش شده را داخل سس بریزید و کاملا مخلوط کنید.
12) تابه کاسرول را آماده کنید. با یک ق.س کره آن را چرب کنید و پاستای همراه با سس را داخل تابه بریزید.
13) پنیر پارمسان و پودر نان را مخلوط کنید و روی تابه بپاشید. 
14) فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. 
15) تابه "تتریزینی" را 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید. اگر روی آن طلایی نشده بود گریل را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود.

 نکات مهم:

1) این غذا را می توانید با مرغ پخته ای که از شب قبل مانده درست کنید.
2) می توانید به جای سیر، از ½ ق.چ پودر سیر استفاده کنید.
3) من برای جایگزینی شراب در این غذا حداقل 10 رسپی را دیدم که در آنها از آب مرغ به جای شراب استفاده کرده بودند. 
4) در بعضی از "Recipes" دیدم که سس این غذا را با خامه و پنیر بیشتر، خامه ای تر "Creamy" درست کرده بودند، ولی من حد وسط را در نظر گرفتم تا برای همه مطلوب تر واقع شود.




طبقه بندی: پاستا و لازانیا،  کاسرول، 
برچسب ها: پاستا و لازانیا، چیکن تتریزینی، تتریزینی، مرغ، پاستا با سس خامه ای، کاسرول،  
دنبالک ها: کاسرول مرغ و ماکارونی، کاسرول مرغ و برنج، کاسرول پاستا و تن ماهی، فتوچینی با سس قارچ و اسفناج، استوگانف بوقلمون،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/10/30 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©