تبلیغات
آشپزی آرزو - پاناکوتا موز و قهوه (Coffee and Banana Panna Cotta)


قبلا در پست "پانا کوتا توت فرنگی" توضیح مختصری دادم که این دسر ایتالیایی است و تنوع بسیاری دارد. در همان پست دو نوع "پاناکوتا توت فرنگی" را ارائه کردم. در پست دیگری هم "پاناکوتا پرتقالی" را گذاشتم و نوشتم که این نوع "پاناکوتا" تقریبا شباهتی به "پاناکوتا" اصلی (Origin) ندارد، ولی چون به این نام نامیده شده بود، من هم به همان نام ارائه نمودم. چند وقت پیش که می خواستم دسر درست کنم، طبق معمول به موادی که در منزل داشتیم، نگاهی انداختم و دیدم خامه داریم، دو تا هم موز داشتیم که پوست آنها تیره شده بود و ظاهر خوشایندی نداشت. به همین دلیل به ذهنم رسید که یک نوع پاناکوتا درست کنم. بعد از ساعتی تأمل و بررسی به "پاناکوتا موز و قهوه" رسیدم. وقتی آن را درست کردم برای خودم و خانواده ام طعم جدید و دوست داشتنی بود.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه پاناکوتا موز و قهوه  (برای ۶ تا ۷ نفر)

شیر - ۲ پیمانه
خامه - ۳۵۰ میلی لیتر
شکر - ۳/۴ پیمانه
قهوه دم کرده -۲ ق.س
پودر ژلاتین ۳ق.س
موز بزرگ -۲ عدد

 طرز تهیه پاناکوتا موز و قهوه

1) پودر ژلاتین را روی یک پیمانه شیر بپاشید و کنار بگذارید.
2) شکر و خامه و بقیه شیر را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مخلوط خامه و شکر، ژلاتین کاملا حل شود.
3)  قهوه دم کرده را نیز به آن اضافه کنید.
4) موزها را خرد کنید و همراه با مواد پاناکوتا داخل مخلوط کن بریزید تا همه مواد یکدست شوند.
5) ظرفهای مورد نظر را آماداه کنید و پاناکوتا را داخل ظرفها بریزید و ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا ببندند.

 نکات مهم:

1) برای راحتی کار می توانید ۲ ق.س قهوه فوری را در ۳ ق. س آب جوش حل کنید و به جای قهوه دم کرده استفاده کنید.
2) پاناکوتا معمولا به صورت تکنفره سرو می شود، ولی شما می توانید برای تعداد زیاد پاناکوتا را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و بعد مانند ژله برگردانید و آن را تزیین کنید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، پاناکوتا موز و قهوه، پاناکوتا، دسر ایتالیایی، موز، قهوه، خامه،  
دنبالک ها: پاناکوتا توت فرنگی، پاناکوتا پرتقالی، پودینگ شکلاتی کدو حلوایی، موس هندوانه، پودینگ شکلاتی، بلان مانژ مرکبات، موس شکلات، موس لیموی سبک، فول آلو سیاه، موس شکلات تیرامیسو، بلان مانژ زردآلو و شلیل،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1393/11/19 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©