تبلیغات
آشپزی آرزو - کیک سیب وارونه (Apple Up Side Down Cake)


کیک سیب یکی از مطلوب ترین کیک های میوه است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. در پست های اولیه من "کاپ کیک سیب" را ارائه کردم، من این کیک را مرتب درست میکنم و به عنوان هدیه برای دوستان و اقوام زیاد می برم و خوشبختانه همیشه برای همه خیلی دلچسب واقع شده است. اما یک سالی است که توجه ام به کیک های میوه ای جلب شده که به صورت وارونه تهیه می شوند یعنی میوه را ته قالب میچینیم و مواد کیک را روی آن میریزیم و وقتی آن را برمی گردانیم کیک خیلی زیبا و چشم نوازی خواهیم داشت. در طول یک سال گذشته من بارها "کیک سیب وارونه"، "کیک شلیل وارونه" و "کیک موز وارونه" را درست کرده ام و هر بار هم برای خودم و هم برای خانواده ام خیلی لذت بخش بوده است. متاسفانه تا به امروز فرصت نکردم هیچیک از آنها را ارائه کنم. اکنون سیب زرد فراوان و ارزان در دسترس است شما به راحتی می توانید این کیک زیبا و هوس انگیز را تهیه کنید و به عنوان یک دسر دلچسب در کناراعضای خانواده نوش جان کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه کیک سیب وارونه

کره - ۱۴۰ گرم
شکر - ۱۳ ق.س
دارچین -  ۱ ق.م
سیب زرد - ۲ عدد
آبلیموی تازه - ۱ ق.س
آرد - ۱ پیمانه
بکینگ پودر -  ۱ ق.م
نمک -  ۱/۴ ق.چ
تخم مرغ -  ۳ عدد
وانیل -  ۱/۸ ق.چ
خامه -  ۱۰۰ میلی لیتر

 طرز تهیه کیک سیب وارونه

1) فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2) کره، تخم مرغ و خامه را زودتر از یخچال درآورید تا دمای آنها با دمای محیط یکی شود.
3) سیب ها را پوست کنید و خلالی خرد کنید. آبلیمو را روی سیبهای خرد کرده بریزید تا سیاه نشوند.
4) 30 گرم کره را داخل قالبی (۲۳ سانت) که می خواهید کیک را در آن درست کنید بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ذوب شود.
5) 5 ق.س شکر را به کره اضافه کنید و حرارت را کم کنید و هم نزنید و اجازه دهید تا شکر رنگ کاراملی روشن شود. فقط گاهی قالب را بچرخانید تا شکر یکنواخت کاراملی شود و نسوزد.
6) وقتی شکر به صورت کارامل روشن درآمد، قالب را از روی حرارت بردارید و سیبها را روی کارامل بچینید. طوریکه تمام سطح قالب با سیب پوشانیده شود. سیب ها را کمی روی هم بچینید.
7) 10 گرم کره را خرد کنید و روی سیبها قرار دهید و یک ق.س شکر روی سیبها بپاشید و داخل فر بگذارید.
8) در این فاصله خمیر کیک را آماده کنید.
9) زرده و سفیده های تخم مرغها را از هم جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند، سپس یک ق.س شکر به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها کاملا فرم بگیرند و جای پره های همزن روی آنها بیفتد.
10) 100 گرم کره نرم شده درمحیط آشپزخانه را با ۶ ق.س شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا منسجم و کرم مانند شود.
11) زرده ها را یکی یکی به کِرِم شکر و کره اضافه کنید و هر کدام را ۱ دقیقه با همزن بزنید و بعد از اضافه کردن سومین زرده تخم مرغ وانیل را نیز اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر بزنید.
12) خامه را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید.
13) آرد و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید. این مواد خشک را به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
14) وقتی مواد خشک را کاملا مخلوط کردید، سفیده های فرم گرفته را کم کم به خمیر اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید.
15) قالب کیک را از فر درآورید. دارچین را روی سیبها بپاشید و خمیر کیک را به آرامی روی سیبها پخش کنید و دوباره قالب را مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید.
16) وقتی کیک را از فر در آوردید اجازه دهید تا خنک شود و بعد کیک را با نوک یک چاقو از لبه قالب جدا کنید و سپس آن را داخل یک دیس برگردانید. این کیک خیلی راحت برمیگردد. من هر بار آن را در قالب پیرکس درست کرده ام.

 نکته مهم: این کیک های میوه که وارونه تهیه می شوند را بهتر است بیرون یخچال نگذارید، به همین دلیل اگر قبل از اینکه در یخچال بگذارید و به صورت تازه و نیم گرم آنها را میل کنید، فوق العاده با طروات و دلچسب تر هستند. 




طبقه بندی: دسر،  کیک، 
برچسب ها: کیک، کیک سیب وارونه، کیک سیب، کیک میوه، کیک پاییزی، سیب، دسر،  
دنبالک ها: کیک شاتوت، کیک چغندر، کیک کدوحلوایی، کیک موز، کاپ کیک سیب،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1393/09/30 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©