"فیش اَند چیپس" یکی از فست فودهای پرطرفدار در کشورهای اروپایی بخصوص انگلستان است و همانطور که از اسم آن پیداست، مواد اصلی آن ماهی و سیب زمینی سرخ کرده است. این غذا برای کسانی که ماهی دوست ندارند، میتواند غذایی مطلوب و دلپذیر باشد. البته من شخصا معتقدم غذاهای سرخ کردنی باید بسیار محدود مصرف شوند. بنا براین به نظرم خوردن غذاهای اینچنینی گاهی برای تنوع و به مقدار کم جالب است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه فیش اَند چیپس

ماهی تیلا پیا - 2 عدد
سیب زمینی متوسط - 2 عدد
آرد - 3/4 پیمانه
آب - 3/4 پیمانه
نمک، فلفل سفید و پاپریکا - به میزان لازم
بکینگ پودر - 1 ق.چ
سرکه - 1 ق.س
آرد - 1/4 پیمانه

 طرز تهیه فیش اَند چیپس

1) ماهی تیلا پیا را از طول 2 قسمت کنید. بطوریکه هر قسمت آن به اندازه یک فیلۀ مرغ شود. اگر قسمت کلفت ماهی بزرگتر بود، آن را به صورت اُریب برش دهید تا دو تکه شود. به این ترتیب 2 عدد ماهی تبدیل به 6 تکه میشود.
2) بعد از شستشوی ماهی، آن را با نمک و فلفل و پاپریکا مزه دار کنید و در ظرف دردار 1 ساعت در یخچال بگذارید.
3) 3/4 پیمانه آرد و 3/4 پیمانه آب را با مقداری نمک و فلفل و بکینگ پودر و سرکه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. این خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
4) سیب زمینی ها را بشویید و پوست کنید و آنها را خلالی درشت خرد کنید. 1 ساعت داخل آب سرد قرار دهید تا نشاسته آن از بین برود.
5) روغن سرخ کردنی را داخل تابه گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سیب زمینی ها را داخل آبکش بریزید، آب آنها که رفت روی دستمال قرار دهید و خشک کنید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند. مراقب باشید.
6) سیب زمینی های سرخ شده را روی حولۀ کاغذی بریزید و روغن اضافی آنها را بگیرد و گرم نگه دارید.
7) 1/4 پیمانه آرد را در یک بشقاب گود بریزید. تکه های ماهی را در آرد بغلطانید و آرد اضافی آنها را تکان دهید تا بریزید، سپس در خمیر بِنیه فرو ببرید و بلند کنید و قدری نگه دارید تا خمیر اضافی از آن بچکد و بعد در روغن داغ بیندازید. احتیاط کنید. ابتدا با حرارت  زیاد، بعد که ماهی پف کرد، حرارت را متوسط کنید تا مغز پخت شود و هم ماهی نسوزد و هم روغن دود نکند. به همین ترتیب همه تکه های ماهی را سرخ کنید و روی حولۀ کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
8) سیب زمینی های سرخ شده را به همراه ماهی سرخ شده در ظرف سرو بکشید و با سُس کچاب میل کنید.




طبقه بندی: ماهی، 
برچسب ها: ماهی، فیش اَند چیپس، چیپس،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1391/05/7 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2013 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©