تبلیغات
آشپزی آرزو - سوپ لوبیا سفید و قارچ (White Been and Mushroom Soup)


به نظرم سوپ های سفید طرفداران خاص خودش را دارد و شاید بتوان گفت سوپ هایی که رنگ آنها سفید است، به نوعی مجلسی تر به نظر می آید.
با لوبیا سفید می توان به شکلها و روش های متنوعی سوپ سفید تهیه کرد. من قبلا "سوپ خامه ای لوبیا سفید" را ارائه کرده ام، که خیلی سریع و ساده تهیه می شود؛ اما این نوع آن خیلی خوشمزه تر است و به عنوان پیش غذا در فصل سرما برای مهمانی ها بسیار مناسب و مورد پسند بیشتر افراد است. با اینکه مقداری از لوبیای سوپ موقع تهیه آن به صورت پوره در می آید، ولی نسبتا رقیق است و غلظت "پتاژ" را ندارد. بنابراین اگر 2 عدد نان تست یا 1 عدد نان باگت کوچک را حبه قندی خرد کنید و روی آنها چند قطره روغن زیتون یا کره ذوب شده بریزید و در فر بگذارید تا تست شود و با سوپ میل کنید، فوق العاده دلچسب خواهد بود. به این مدل نان های تست "کروتان" (Crouton) می گویند که هم در بعضی سالادها و هم همراه با سوپ بسیار مطلوب است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا سفید و قارچ (برای 3 تا 4 نفر)

لوبیا سفید - 1 و 1/3 پیمانه
قارچ - 100 گرم 
آبلیموی تازه - 2 ق.س
پیاز متوسط - 1 عدد
سیر - 1 حبه
کره - 50 گرم
آرد - 3 ق.س
آب مرغ - 4 پیمانه
خامه - 100 میلی لیتر
پنیر رنده شده پارمسان - ¼ پیمانه
نمک - به میزان دلخواه
فلفل سفید - ½ ق.چ
مرزه خشک - 1 ق.م

 طرز تهیه سوپ لوبیا سفید و قارچ

1) لوبیا سفید را یکی دو ساعت قبل با آب معمولی خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کم شود. لوبیا را با 2 پیمانه آب کاملا بپزید.
2) 2 پیمانه از لوبیای پخته را کنار بگذارید و بقیه را به صورت پوره درآورید.
3) کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت کم آن را ذوب کنید.
4) پیاز را نگینی خرد کنید و 8 دقیقه در کره تفت دهید.
5) قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و 1 ق.س آبلیمو روی آنها بریزید.
6) سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید و 1 دقیقه آن را تفت دهید.
7) قارچ ها را اضافه کنید و با حرارت متوسط 3 دقیقه تفت دهید.
8) آرد را کم کم اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
9) آب مرغ را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و اجازه دهید تا سوپ به جوش آید.
10) پوره لوبیا و 2 پیمانه لوبیای درسته را که کنار گذاشته بودید درون سوپ بریزید.
11) نمک و فلفل و مرزه خشک را در سوپ بریزید و حدود یک ربع اجازه دهید تا سوپ آرام آرام بجوشد. در قابلمه را نگذارید.
12) 1 ق.س آبلیمو را با خامه مخلوط کنید و به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا خامه کاملا در سوپ حل شود.
13) در پایان پنیر رنده شده پارمسان را بریزید و بعد از مخلوط شدن آن با سوپ، حرارت را خاموش کنید و آن را سرو کنید.




طبقه بندی: سوپ و پتاژ، 
برچسب ها: سوپ و پتاژ، سوپ لوبیا سفید و قارچ، سوپ، لوبیا سفید، قارچ، سوپ سفید، پنیر پارمسان،  
دنبالک ها: سوپ خامه ای لوبیا سفید، پتاژ ذرت، سوپ کدو و ذرت، پتاژ سبزیجات،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1393/09/9 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©