تبلیغات
آشپزی آرزو - پودینگ شکلاتی کدوحلوایی (Chocolate Pumpkin Pudding)


یک دسر فوق العاده دلپذیر با کدوحلوایی.
بارها گفته و نوشته ام که دوست دارم از همه مواد غذایی یا بهتر بگویم از همه نعمات خداوند در سبد غذایی مان استفاده کنم. اما از آنجایی که ممکن است همه مواد غذایی برای همه افراد به طور یکسان خوشایند و دلچسب نباشد، از انواع شگردها برای مطبوع و دلچسب کردن مواد غذایی استفاده میکنم، کاری که همه کدبانوهای مهربان انجام می دهند. کدوحلوایی یکی از آن موادی است که بیشتر افراد برای خوردن آن تمایلی ندارند، از جمله گل پسر خودم! به همین دلیل من هم سعی میکنم تا از آن به شکلهای مختلف در غذاها و دسرها و کیک ها استفاده کنم که هم از خواص آن برخوردار شویم و هم در نهایت لذت آن را میل کنیم. این "پودینگ شکلاتی کدوحلوایی" یکی از دسرهای خیلی خوشمزه است که اگر تهیه آن قدری زمان می برد، ولی ارزش درست کردن آن را دارد. چون محال است تا شما نگویید کسی متوجه کدوحلوایی در این دسر بشود. این دسر خیلی لذیذ را میتوانید برای میهمانی هایتان از روز قبل آماده کنید و بدون نگرانی از برگشتن آن از قالب به صورت تکنفره یا در ظرف بزرگ بریزید و با مقداری خلال بادام یا شکلات چیپسی و شکو رول آن را تزیین کنید. این دسر با اینکه خامه و شکلات دارد بسیار سبک به نظر می آید و دل کسی را نمی زند. امیدوارم آن را امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی کدوحلوایی (برای ۱۰ تا ۱۱ نفر)

شیر - ۳ پیمانه
نشاسته - ۱/۲ پیمانه
شکر -  ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو-  ۳ ق.س
پوره کدو حلوایی -  ۲ پیمانه
شکلات تخته ای -  ۲۰۰ گرم
خامه -  ۳۰۰ میلی لیتر
پودر شکر -  ۲ ق.س

 طرز تهیه پودینگ شکلاتی کدوحلوایی

1) پوره کدو حلوایی را مطابق روش این پست یا هر روشی که میدانید تهیه کنید.
2) 200 میلی لیتر خامه را با پودر شکر طبق دستور این پست یا روش خودتان بزنید تا حجم دار و سبک شود، سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا بقیه مراحل کار را انجام دهید.
3) شکر، پودر کاکائو و نشاسته را با هم داخل یک قابلمه لعابی بریزید و مخلوط کنید. اگر نشاسته شما ناخالصی داشت آن را جداگانه با یک پیمانه شیر مخلوط کنید و با تنزیف صاف کنید و بعد با بقیه شیر و و شکر و کاکائو مخلوط کنید.
4) مخلوط بالا را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا گلوله های پودر کاکائو باز شود و شکر حل شود.
5) پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود مانند ماست خامه ای.
6) یک کاسه بزرگ آب و یخ درست کنید و ته قابلمه پودینگ را داخل آب و یخ بگذارید و مرتب هم بزنید تا پودینگ خنک شود. بعد از خنک شدن روی پودینگ را بپوشانید.
7) شکلات تخته ای را خرد کنید و با ۱۰۰ میلی لیتر خامه مخلوط کنید و روی حرارت خیلی کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
8) شکلات ذوب شده را با پودینگ مخلوط کنید. اگر پودینگ حالت گلوله ای پیدا کرد نگران نباشید، با همزن برقی آن را بزنید تا گلوله ها باز شوند و پودینگ یک دست و یکنواخت شود.
9) خامه ای که قبلا زده اید و داخل یخچال گذاشته اید، درآورید و کم کم به پودینگ اضافه کنید و دورانی هم بزنید.
10) ظرف های سرو را آماده کنید و پودینگ را داخل آن بریزید و روی ظرفها را با سلفون بپوشانید و مدت ۶ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، پودینگ شکلاتی کدوحلوایی، پودینگ، کدوحلوایی، پودینگ شکلاتی، دسر پاییزی، دسری که از قبل میتوان آماده کرد،  
دنبالک ها: بلان مانژ زردآلو و شلیل، پودینگ میوه، موس شکلات تیرامیسو، پودینگ هلو، موس شکلات، پودینگ شکلاتی، موس کدوحلوایی با شکلات سفید، موس هندوانه،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/09/4 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©