تبلیغات
آشپزی آرزو - پنکیک کدوحلوایی (Pumpkin Pancake)


یک صبحانه بسیار مقوی و دلچسب برای روزهای سرد پاییز و زمستان.
"پنکیک" (Pancake) همانطور که از نام آن پیداست به کیکی گفته می شود که در تابه درست می شود و البته نازک تر و لطیف تر از سایر کیک هاست. "پنکیک" در آمریکا معمولا به عنوان صبحانه و در انگلستان و سایر کشورهای اروپایی در زمانهای مختلف سرو می شود. در کشورهای اروپایی روزی به نام "روز پنکیک" (Pancake Day) نام گذاری شده است. 
از آنجا که من قبلا یک نوع "کرپ" را به عنوان صبحانه و 3 نوع به عنوان غذا ارائه کرده ام، شاید برای شما این سؤال پیش بیاید که "کرپ" با "پنکیک" چه تفاوتی دارد؟ بر اساس اطلاعاتی که من کسب کردم، "کرپ" (Crepe) یک واژۀ فرانسوی است و به صورت نان بسیار نازک و غالبا بدون مواد پف دهنده مثل بکینگ پودر تهیه می شود و مواد میانی آن خواه مواد غذایی باشد یا مواد دسر لای نان "کرپ" گذاشته می شود و به نحوی رول می شود؛ اما "پنکیک" (Pancake) لغتی انگلیسی است که در مواد اولیه آن حتما از موادی مانند بکینگ پودر یا بکینگ سودا استفاده می شود و طبعا ضخیم تر از "کرپ" است و البته کوچکتر و موادی مانند مربا، مارمالاد، شکلات و "سیروپ" و میوه روی "پنکیک" ریخته می شود و چندین "پنکیک" لایه لایه روی هم چیده می شود.
 من که "پنکیک کدوحلوایی" را برای نمونه انتخاب کرده ام، دو دلیل دارد: یکی به خاطر فصل و حضور کدوحلوایی، این سبزی فوق العاده مفید که بخشی از فواید آن را در این پست نوشته ام؛ دوم اینکه من معمولا بنا دارم در برنامه غذایی که ارائه میکنم، از موادی که خوردنشان برای بسیاری افراد خیلی خوشایند نیست، با شیوه و شگردی در غذاها و دسرها و حتی نوشیدنی ها استفاده کنم تا برای همه مطلوب و خوشایند واقع شود. این "پنکیک" به عنوان صبحانه برای فرزندان دلبند شما که احیانا تمایلی به خوردن صبحانه ندارند خیلی اشتهابرانگیز و دوست داشتنی خواهد بود. شما می توانید آن را روز قبل تهیه کنید و روز بعد موقع صبحانه به صورت سرد یا اگر گرم ترجیح می دهید، آنها را گرم کنید و نوش جان کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه پنکیک کدوحلوایی (برای 3 نفر)

پوره کدوحلوایی - 1  پیمانه
کره ذوب شده - 2 ق.س
تخم مرغ - 2 عدد
شیر – 1 پیمانه
وانیل – 1/8 ق.چ
آرد  - 1 و 1/4 پیمانه
شکر - 2  ق.س
بکینگ پودر - 2 ق.م
نمک - 1/4 ق.چ
دارچین - 1  ق.چ
زنجبیل -  1 ق.چ
جوز هندی - اندکی
میخک ساییده - اندکی
گردوی خردشده و عسل یا شیره انگور - به میزان دلخواه

 طرز تهیه پنکیک کدوحلوایی

1) آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر و ادویه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
تخم مرغها را با وانیل ۱ دقیقه بزنید.
2) پوره کدو حلوایی و کره را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شیر را کم کم بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
3) مواد خشک درون کاسه را داخل مواد مایع بریزید و مخلوط کنید تا مواد انسجام پیدا کنند. تابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. با یک برس تابه را چرب کنید. داخل تابه نباید روغن اضافی بماند.
4) از مایۀ پنکیک با یک ملاقه کوچک بردارید و وسط تابه بریزید. نباید مواد خیلی نازک داخل تابه پهن شوند. اجازه دهید تا با حرارت ملایم حبابهای داخل پنکیک بترکد و روی پنکیک سوراخ سوراخ ایجاد شود، در این صورت پنکیک آماده است تا آن را برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید. پخت طرف دوم زمان کمتری نیاز دارد.
5) همه مواد را به همین صورت آماده کنید. با این مقدار مواد ۹ عدد پنکیک به قطر... درست می شود.
6) پنکیک ها را یکی یکی روی دستمال بگذارید تا خنک شوند. 
7) برای سرو روی هر پنکیک مقداری گردوی خردشده بپاشید و روی آن عسل یا شیره انگور بریزید. به همین ترتیب می توانید لایه های پنکیک را روی هم بچینید.
 
 نکات مهم: 
1) من برای هر نفر  سه لایه پنکیک میگذارم و به صورت تکنفره سرو میکنم. شما میتوانید همه لایه ها را روی هم بچینید و به صورت جمعی سرو کنید. موقع خوردن، سرو تکنفره برای افراد راحت تر است.
2) برای تهیه پوره کدو حلوایی می توانید به این پست مراجعه کنید.




طبقه بندی: صبحانه، 
برچسب ها: صبحانه، پنکیک کدوحلوایی، پنکیک، کدوحلوایی، گردو، عسل، صبحانه مقوی،  
دنبالک ها: کرپ شیرین،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1393/08/21 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©