تبلیغات
آشپزی آرزو - سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر فتا (Feta And Broccoli Stuffed Chicken Breasts)


یک رولت بسیار خوشمزه و شیک دیگر با سینه مرغ.

غذاهای رول شده با گوشت و سبزیجات گزینه بسیار مناسبی برای مهمانیها در کنار غذای اصلی هستند. هر چند در بین ملل مختلف غالبا این نوع غذاها به عنوان غذای اصلی (main dish) به حساب می آیند؛ اما در کشور ما که برنج و در حقیقت چلو با نوعی خورش یا کباب غذای اصلی محسوب می شود، رولتها به عنوان (Side Dish) و یا (Starter) انتخاب خیلی خوبی است. امتیاز دیگر این نوع غذاها این است که می توان آنها را از روز قبل آماده کرد و روز مهمانی آنها را پخت.
شیوه پخت غذا و وجود کلم بروکلی و ترکیب آن با پیازچه به این رولت علاوه بر طعم خیلی خوب، ارزش  غذایی آن را حفظ و افزایش می دهد. همانطور که می دانید آنزیم خاصی در کلم بروکلی وجود دارد که مانع از بروز سرطان و گسترش آن می شود. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می کنند که کلم بروکلی را زیاد نپزید و بخارپز یا خام مصرف کنید. از آنجایی که خانواده کلم برای بیشتر افراد ناخوشایند است، این روش پخت مناسب تر است زیرا در عین حال که کلم بروکلی حرارت مستقیم و زیاد نمی بیند، اغلب افراد متوجه آن نمی شوند و با لذت آن را می خورند. بنا براین پیشنهاد می کنم اکنون که فصل زیبا و رنگارنگ پاییز است و کلم بروکلی سبزِ تیره و تازه فراوان است، این غذا را به عنوان شام سبک و سالم برای خود و خانواده عزیزتان حتما امتحان کنید.

  لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید  

 مواد لازم برای تهیه سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر فتا

سینه کامل مرغ - 2 عدد (4 عدد نصفه سینه)
بروکلی ساطوری شده - 2 پیمانه
پنیر فتا - 100 گرم
پیازچه ریز شده- 2 ق.س
نمک - اندکی
فلفل سیاه نیمکوب - 1 و ½  ق.چ
پودر سیر - ½ ق.چ
روغن - 2 ق.س
آب مرغ - 1 پیمانه

 طرز تهیه سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر فتا

1) بروکلی ، پیازچه، پنیر فتا و ½ ق.چ فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط کنید.
2) هر یک از چهار تکه سینه مرغ را از قسمت ضخیم آن با یک چاقوی تیز از عرض برش میدهیم تا سینه مرغ نازک و پهن شود. البته فقط قسمت ضخیم سینه مرغ را باز می کنیم تا با قسمت نازک آن یکدست شود. سپس آنها را یکی یکی لای نایلون قرار می دهیم و با بیفتک کوب چند ضربه می زنیم تا پهن تر شود.
3) قسمت پشت هر یک از سینه های مرغ را کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب می پاشیم و قسمت داخل آنها را که می خواهیم مواد روی آنها بریزیم، پودر سیر می پاشیم.
4) مخلوط پنیر و بروکلی و پیازچه را چهار قسمت می کنیم و روی هر تکه سینه مرغ یک قسمت از مواد را پهن می کنیم و بعد از قسمت نازک سینه مرغ آن را رول میکنیم. هر چهار تکه سینه مرغ را به همین ترتیب آماده کنید.
5) تابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. 2 ق.س روغن در تابه بریزید و رول های آماده را طوری در تابه قرار دهید که قسمت انتهایی رول شده زیر قرار بگیرد تا بعد از تفت خوردن و طلایی شدن رولت مرغ بسته شود و باز نشود. بعد از اینکه یک طرف رولت طلایی شد آن را به آرامی بچرخانید تا اطراف آن کاملا طلایی شود.
6) وقتی هر چهار رولت را در تابه با حرارت ملایم سرخ کردید. یک پیمانه آب مرغ روی رولت های مرغ بریزید، در تابه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه رولت ها بپزند و آب مرغ به 1/3 برسد. حرارت را خاموش کنید، 10 دقیقه فرصت دهید تا رولت ها کمی خنک شوند و بعد آنها را حلقه حلقه برش دهید و همراه با سبزیجات بخارپز سرو کنید.

 نکته مهم: بعد از سرخ کردن رولت ها، اگر احساس کردید که موقع پختن رولت ها ممکن است باز شوند، می توانید آنها را با خلال دندان محکم کنید و بعد از پختن خلالها را درآورید. برای سرخ کردن نیازی به بستن با خلال دندان نیست.




طبقه بندی: رولت،  مرغ، 
برچسب ها: رولت، مرغ، سینه پرشده مرغ باکلم بروکلی و پنیر فتا، غذای مجلسی، کلم بروکلی، پنیر فتا، غذای سالم،  
دنبالک ها: سینه مرغ با پنیر خامه ای و پسته، رولت مرغ با پنیر پارمسان، کیفسکی یا مرغ کیف،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1393/08/15 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©