تبلیغات
آشپزی آرزو - موس هندوانه (Watermelon Mousse)


یک "موس" بدون تخم مرغ دیگر.
با اینکه فصل رنگین تابستان به پایان رسیده است اما هنوز میوه های همچون هندوانه در بازار موجود است و دسرهای خنک می چسبد. از اول تابستان تا کنون چند بار این موس هندوانه را تجربه کرده بودم، و دوست داشتم تا زمانی که هنوز هندوانه در دسترس هست، آن را ارائه کنم. از آنجا که هندوانه میوه ای در بسته است و ممکن است گاهی مخصوصا در این زمان که فصل هندوانه رو به اتمام است، هندوانه خریداری شده، خیلی شیرین و خوش آب و رنگ نباشد، می توان آن را به یک دسر دلپذیر تبدیل کرد. این دسر خوشمزه برای کسانی که طبع سرد دارند و از خوردن هندوانه پرهیز می کنند هم مطلوب است زیرا، همان حرارت مختصری که موقع تهیه دسر به پوره هندوانه داده می شود، هندوانه را از میوه خام به میوه پخته تبدیل می کند و طبع سرد آن را کاهش می دهد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 


 مواد لازم برای تهیه موس هندوانه (برای 8 نفر)

پوره هندوانه - 4 پیمانه
شکر - 1/3 پیمانه + ¼ پیمانه
خامه - 250 میلی لیتر
پودر ژلاتین - 2 ق.س
ژله هندوانه - 2 ق.س
آبلیموی تازه - 1 ق.س

 طرز تهیه موس هندوانه

1) برای تهیه پوره هندوانه، هندوانه را خرد کنید و تخمه های آن را درآورید و با هر وسیله ای که در اختیار دارید آن را پوره کنید.
2) پودر ژلاتین و ژله هندوانه را روی پوره هندوانه بپاشید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس 1/3 پیمانه شکر به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین و شکر حل شود. اما مراقب باشید تا نجوشد.
3) مخلوط پوره هندوانه و ژلاتین و شکر حل شده را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
4) خامه را با ¼ پیمانه شکر مطابق دستور این پست بزنید تا سبک و حجم دار شود.
5) بعد از اینکه پوره هندوانه خنک شد، آبلیمو را اضافه کنید، سپس آن را کم کم به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست و یک نواخت شود.
6) "موس" را داخل ظرف های مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آنها شکلات های چیپسی یا دانه ریز بریزید تا شبیه تخمه هندوانه شود و بعد آنها را 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. برای یک شب بهتر است روی دسر را با سلفون بپوشانید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، موس هندوانه، موس، هندوانه، دسر تابستانی،  
دنبالک ها: پاناکوتا پرتقالی، بلان مانژ مرکبات، پاناکوتا توت فرنگی، موس شکلات، موس لیموی سبک، فول آلو سیاه، موس شکلات تیرامیسو، بلان مانژ زردآلو و شلیل،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1393/07/16 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©