تبلیغات
آشپزی آرزو - میتلوف کدو حلوایی (Pumpkin Meatloaf)


خوشحالم که امسال زودتر از سالهای گذشته کدو حلوایی به بازار آمده است؛ دست کم من اینطور فکر می کنم. من هم همانطور که در پست موس کدو حلوایی با شکلات سفید نوشتم، وقتی از خواص فراوان این هدیه خداوند به بشر بیشتر آگاه شدم، سعی میکنم بیش از پیش کدو حلوایی را در برنامه غذایی خود و خانواده ام قرار دهم تا با برخورداری از خواص آن برای تامین سلامت خودم و خانواده ام قدم بردارم. از این رو هر بار که برای خرید به بازار میوه و تره بار می روم، یکی از سبزیجات سبد خرید من، کدو حلوایی است. وقتی بنا دارم از کدو حلوایی بیشتر استفاده کنم، طبیعتا کوشش می کنم تا به شکلهای مختلف و متنوع از آن در تهیه غذاها و دسرها بهره بگیرم. 
"میتلوف" از جمله غذاهای شیک و مجلسی است که من دو سال پیش "میتلوف ساده" را ارائه نمودم؛ ولی از آنجایی که خودم ترجیح می دهم استفاده از گوشت و سبزیجات را با هم در برنامه غذایی داشته باشم، هم از نظر هزینه و هم از نظر سلامتی، معمولا میتلوف هایی را درست می کنم که در آنها سبزیجات هم به کار رفته باشد. در اواخر سال گذشته که هنوز کدو حلوایی در بازار موجود بود، به فکرم رسید که حتما می توان "میتلوف کدو حلوایی" هم درست کرد. طبق معمول شروع به جستجو کردم؛ با تلفیق دستورهای مختلف و با در نظر گرفتن ذائقه ایرانی "میتلوف کدو حلوایی" را با روش زیر درست کردم. چند بار آن را تجربه کردم، اما فرصت نشد تا تجربه ام را در اختیار شما قرار دهم. چند روز پیش که دوباره این غذای بسیار دلچسب را تهیه کردم، به نظرم رسید تا هر چه زودتر آن را ارائه کنم، شاید دوستان علاقمند نیز بخواهند آن را تجربه کنند.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 


 مواد لازم برای تهیه میتلوف کدو حلوایی

گوشت چرخ کرده - 300 گرم
پوره کدو حلوایی (پخته) - 1 پیمانه
ساقه کرفس ریز شده - ¾ پیمانه
پیاز ساطوری شده کوچک - 1 عدد
هویج متوسط - 1 عدد
پودر نان - ½ پیمانه
تخم مرغ - 1 عدد
پنیر پارمسان - ½ پیمانه
آبلیموی تازه - 1 ق.س
رنده پوست لیمو - 1 ق.م
پاپریکا - 1 ق.م
زیره ساییده - ½ ق.چ
دارچین - 1 ق.چ
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه

 طرز تهیه میتلوف کدو حلوایی

1) هویج را پوست کنده و رنده ریز کنید.
2) همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را ورز ندهید، در حد مخلوط شدن مواد کافی است.
3) داخل قالب میتلوف (Loaf Pan) را چرب کنید و 1 ق.س پودر نان ته قالب بپاشید.
4) مواد میتلوف را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.
5) فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
6) قالب میتلوف را مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.
7) بعد از پخت قالب را از فر درآورید، 5 دقیقه بعد آن را داخل دیس برگردانید و 5 دقیقه بعد آن را برش دهید و سرو کنید.
 نکته مهم: من ترجیح می دهم طعم ساقه کرفس موقع خوردن غذا زیر دندان احساس شود، اگر شما دوست ندارید می توانید پیاز و کرفس و هویج را تفت دهید تا نیم پز شود و بعد از آنکه سرد شدند با بقیه مواد مخلوط کنید و میتلوف را درست کنید. 




طبقه بندی: میتلوف، 
برچسب ها: میتلوف، میتلوف کدو حلوایی، گوشت، کدوحلوایی، غذای مجلسی، غذای بدون برنج،  
دنبالک ها: میتلوف،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1393/06/23 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©