تبلیغات
آشپزی آرزو - ترین یخی ماست و بیسکویت (Frozen Yogurt Cookies Terrine)


از آنجا که تابستان امسال بسیار گرم بود، من بنا داشتم دسرهای متنوع یخی بیشتری را ارائه کنم. اما متاسفانه شرایط زندگی به من مجال نداد. اکنون که در آخرین ماه تابستان قرار داریم، هنوز گرمای هوا به حدی است که بستنی و دسرهای یخی فوق العاده می چسبند. هر چند در فصل سرما و زمستان هم کنار بخاری و شومینه اینگونه دسرها مطلوب و خوشایند هستند. این دسر بسیار خوشمزه مانند دسر ماست و مارمالاد به خاطر ترکیب ماست و خامه، هم طعم متفاوتی دارد و هم برای افراد دارای رژیم مناسب تر است. در باره "ترین" در این پست توضیح داده ام که هم به غذا و هم به دسر لایه لایه گفته می شود. قبلا "ترین شکلاتی بیسکویتی" را با هم تجربه کرده ایم؛ ولی به دلیل آن که برای تهیه آن دسر فقط از خامه و پنیر خامه ای استفاده می شود، بسیار پرکالری است و این نوع آن برای افراد بیشتری مطلوب واقع می شود. مزیت این نوع دسرها این است که می توانید آنها را حتی از یک ماه قبل تهیه کنید و روی آنها را با سلفون بپوشانید و در فریزر نگه دارید و موقع مصرف 10 دقیقه زودتر از فریزر درآورید و برش دهید و سرو کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه ترین یخی ماست و بیسکویت

خامه - 250 میلی لیتر
ماست - 1 و ½ پیمانه
پودر شکر - ½ پیمانه
پودر بیسکویت کاکائویی - ½ پیمانه
بادام زمینی ریز خرد شده - ¼ پیمانه
سیروپ شکلات - 4 ق.س

 طرز تهیه ترین یخی ماست و بیسکویت

1) ماست معمولی را یک ساعت قبل داخل تنزیف یا یک دستمال نخی نازک بریزید و در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن کشیده شود.
2) خامه را همراه با نیمی از پودر شکرمطابق دستور این پست بزنید تا سبک و حجم دار شود.
3) ماست چکیده را با نیم دیگر پودر شکر در یک کاسه جداگانه 2 دقیقه بزنید تا یکدست شود.
4) خامه فرم گرفته را به آرامی به وسیلۀ یک لیسک با ماست مخلوط کنید.
5) داخل یک قالب مستطیل گود (Loaf pan) سلفون بیندازید. 1/3 از مخلوط ماست و خامه را ته قالب پهن کنید. روی آن نیمی از پودر بیسکویت را بپاشید و روی پودر بیسکویت ها نیمی از بادام زمینی خرد شده را بریزید و 2 ق.س از سیروپ شکلات را روی بادام زمینی و پودر بیسکویت بریزید.
6) به همان ترتیبی که در بالا توضیح دادم لایه های بعدی را تکرار کنید. به طوری که دسر شما متشکل از 3 لایه از مخلوط ماست و خامه، و 2 لایه از بیسکویت و بادام زمینی باشد.
7) روی دسر را با سلفون بپوشانید و آن را 6 ساعت و ترجیحا یک شب در فریزر بگذارید.
8) هنگام سرو، قالب را از فریزر درآورید و در یک دیس برگردانید و 10 دقیقه بعد آن را ورقه ای برش دهید. (در صورت تمایل روی آن را با شکلات ذوب شده تزیین کنید)
 نکته مهم: من این دسر را با گردو هم تجربه کرده ام، خیلی خوشمزه می شود، شما می توانید آن را مطایق با ذائقه خودتان از مغزهای دیگر هم استفاده کنید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، ترین یخی ماست و بیسکویت، ترین، دسر یخی، دسر تابستانی، دسر فریزری،  
دنبالک ها: دسر یخی ماست و مارمالاد، ترین شکلاتی بیسکویتی، تارتوفو،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/06/11 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©