تبلیغات
آشپزی آرزو - فِریکِسی (قُرمه) مرغ (Chicken Fricassee)


بعد از یک غیبت تقریبا یک ماهه، به خاطر جابجایی منزل و اثاث کشی و نصب و راه اندازی مجدد اینترنت پرسرعت، خوشحالم که امروز دوباره با دوستان خوبم از طریق فضای مجازی و ارائه پست های جدید ارتباط برقرار کنم. به همین دلیل ناگزیر یکی از پست هایی که در آرشیو داشتم را ارائه می کنم. حدود یک سال و نیم پیش تجربه خودم را از نوعی "فریکسی" در این پست با شما به اشتراکت گذاشتم. اما بعداً در جستجوهایم به این نوع "فریکسی" هم برخوردم که شباهت زیادی به خورش فسنجان ایرانی دارد، ولی با گردوی کمتر و طعمی متفاوت. من این غذا را بارها برای خود و خانواده ام و همچنین برای میهمانان عزیزم درست کرده ام و خیلی خوشایند و مطلوب واقع شده است. به نظرم اگر یک بار آن را تهیه کنید، مشتری پر و پا قرص آن خواهید شد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه فِریکسی مرغ

ران مرغ - 2 عدد
پیاز متوسط - 1 عدد
سیر - 2 حبه
گردو - 1/3  پیمانه
نعنا - 2 تا 3 شاخه
کره - 30 گرم
رب - 1 ق.م
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه

 طرز تهیه فِریکیسی مرغ

1) هر ران مرغ را از قسمت ساق مرغ جدا کنید تا هر کدام 2 تکه شوند.
2) تکه های مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
3) پیاز را نگینی خرد کنید.
4) سیر را له کنید.
5) گردو و برگهای نعنا را در غذاساز بریزید تا آسیاب شوند.
6) تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن بگذارید و مرتب هم بزنید تا کره ذوب شود ولی نسوزد.
7) تکه های مرغ را در تابه قرار دهید و با حرارت ملایم اطراف آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ را از تابه درآورید و کنار بگذارید.
8) پیاز را در تابه بریزید و با حرارت کم حدود 10 دقیقه تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
9) گردو و نعنای آسیاب شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید. رب را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
10) یک پیمانه آب بریزید وقتی به جوش آمد، تکه های مرغ را به تابه برگردانید و در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد. 

 نکات مهم:
1) در صورت تمایل 50 میلی لیترخامه را بعد از پخت مرغ به غذا اضافه کنید و هم بزنید، نمک و فلفل غذا را نیز اندازه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را سرو کنید.
2) این غذا را با گوشت های بدون استخوان ران و سینه مرغ یا بوقلمون و حتی با گوشت قرمز هم می توانید تهیه کنید.




طبقه بندی: خوراک،  خورش،  مرغ، 
برچسب ها: خوراک، خورش، مرغ، فریکسی مرغ، نوعی قرمه، فسنجان، گردو،  
دنبالک ها: فریکسی، مرغ با سس پاپریکا، مرغ حیدرآبادی، مرغ کاری، مرغ و زردآلو،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1393/05/30 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©