تبلیغات
آشپزی آرزو - تارتوفو (Tartufo)


در ایتالیا دسرهای متنوعی وجود دارد که به صورت بستنی تهیه می شوند. "تارتوفو" یکی از آنهاست.
"تارتوفو" (tar-too-fo) نوعی بستنی ایتالیایی است که اصالتا متعلق به بندر (Pizo) در قسمت جنوبی ایتالیاست. "تارتوفو" که به عنوان دسر سرو می شود، معمولا از دو یا چند طعم بستنی تهیه می شود که وسط آن شهد میوه یا میوه فریز شده قرار می دهند. گاهاٌ "تارتوفو" را بعد از انجماد داخل شکلات ذوب شده می غلتانند تا پوشش شکلاتی پیدا کند. "تارتوفو" به صورت کارخانه ای غالبا با بستنی آماده تهیه می شود که مسلما این نوع خانگی آن بسیار مقوی تر و پرکالری تر است.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه تارتوفو

شیر - 1 پیمانه
پودر کاکائو - ¼ پیمانه
قهوه فوری - 1 ق.س
شکر - 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ - 2 عدد
خامه - 200 میلی لیتر
پودر شکر - 2 ق.س
شکلات خرد شده - ¼ پیمانه
گیلاس - 4 عدد

 طرز تهیه تارتوفو

1) پودر کاکائو، قهوه، شیر و نصف شکر  را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر کاملا داغ و شبیه شیر کاکائو بشود. تقریبا 4 دقیقه زمان می برد.
2) زرده های تخم مرغ را با باقی مانده شکر در کاسه ای بریزید و با همزن برقی 4 دقیقه بزنید تا کاملا به صورت کرم درآید.
3) شیر کاکائوی داغ را خیلی آرام آرام به زرده ها اضافه کنید و همزمان به زدن با همزن برقی ادامه دهید تا همه شیر کاکائو مخلوط زرده ها شود و یک دست و یک نواخت شود. 
4) اگر احساس کردید که نتوانستید خوب هم بزنید و زرده ها تکه تکه شد، در صافی بریزید و صاف کنید.
5) مخلوط زرده ها و شیر کاکائو را دوباره روی حرارت کم بگذارید و حدود 8 دقیقه هم بزنید تا مانند شربت مربا کش دار شود. اما نگذارید به جوش آید. همین که احساس کردید دارد قُل می زند، سریع هم بزنید و چند لحظه از روی حرارت بردارید و دوباره روی حرارت بگذارید.
6) بعد از 8 دقیقه ته شیر جوش مخلوط شیر کاکائو و زرده ها را داخل آب و یخ بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود و بعد آن را داخل یخچال قراردهید.
7) در این فاصله خامه را همراه با 2 ق.س پودر شکر مطابق دستور این پست بزنید تا سبک و حجم دار شود. سپس مواد شکلاتی را از یخچال درآورید و کم کم به خامه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یک دست شوند.
8) شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی را اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط شوند.
9) هسته های گیلاس را درآورید. 
10) این بستنی بسیار خوشمزه را هم میتوانید داخل قالب مافین، کپسول هایی از جنس فویل قرار دهید و بستنی را داخل آن بریزید و با همان فویل سرو کنید یا داخل هر قالب دیگری که دوست دارید سلفون قرار دهید و بستنی را در آن بریزید و بعد از بسته شدن بستنی قالب را برگردانید و سلفون را از آن جدا کنید. در هر صورت باید نصف قالب را بستنی بریزید و داخل آن یک عدد گیلاس بگذارید و دوباره روی آن بستنی بریزید و مدت 8 ساعت یا یک شب در فریزر قرار دهید و بعد با خامه یا شکلات آن را سرو کنید.
11) این دسر بسیار نشاط آور را می توانید تا یک ماه در فریزر نگه دارید، البته باید روی آن را با سلفون بپوشانید.

 نکته مهم: این دسر به خاطر قهوه و پودر کاکائو زیاد طعم تلخ مطلوبی میدهد، که اگر ذائقه شما شیرن تر می طلبد، میزان شکر را بیشتر کنید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، تارتوفو، دسر ایتالیایی، دسر تابستانی، بستنی، بستنی میوه ای،  
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 1393/05/1 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©