تبلیغات
آشپزی آرزو - کیک شاتوت (Black Berries Cake)


تابستان و میوه های رنگارنگ آن و برخورداری ما ایرانیان، از این نعمات گسترده و خوش آب و رنگ و خوشمزه ، برای افرادی که مدتی از این همه تنوع محروم بوده اند، به حدی هیجان انگیز است که تمام شدن این فصل زیبای رنگین کمان و بهره نبردن از این همه نعمت و برکت، حقیقتا زیان بار است.
"شاتوت" یکی از پر خاصیت ترین انواع توت است. بنابر آنچه در سایت انگلیسی ukfoodguide.net نوشته شده، شاتوت سرشار از انواع آنتی اکسیدان، ویتامین C و ویتامین E و می باشد که بدن را در مقابل انواع سرطان حفظ می کنند و مانع رشد سلولهای سرطانی می شوند. از آنجاییکه آنتی اکسیدان های موجود در شاتوت در اثر حرارت از بین نمی روند، "شاتوت" به صورت پخته و مربا یا مارمالاد در انواع کیک و دسر خاصیت خود را از دست نمی دهد. "شاتوت" منبع طبیعی "سالیسیلات"، ماده فعال در آسپرین می باشد. از این رو محققان به افرادی که نسبت به آسپرین حساسیت دارند، توصیه می کنند که "شاتوت" را با احتیاط مصرف کنند.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه کیک شاتوت

آرد - 2 پیمانه
بکینگ پودر - 1 ق.م + 1 ق.چ
نمک - ½ ق.چ*
وانیل - اندکی
کره - 125 گرم
تخم مرغ - 2 عدد
آب ماست یا آب پنیر - ½ پیمانه*
شاتوت - 1 پیمانه
شکر - 1 پیمانه (میتوانید متناسب باذائقه خودتان میزان شکر را افزایش دهید)

 طرز تهیه کیک شاتوت

1) کره، تخم مرغ و آب ماست یا آب پنیر را 45 دقیقه زودتر از یخچال درآورید تا دمای آنها با دمای محیط یکی شود و کره نرم شود.
2) کره و شکر را 3 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را 1 دقیقه همراه با وانیل بزنید.
3) مواد خشک از جمله، آرد و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید.
4) نیمی از مواد خشک را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و ابتدا با لیسک کمی مخلوط کنید و بعد با همزن برقی با دور کند روشن کنید.
5) در حالیکه همزن با دور کند روشن است، آب ماست یا آب پنیر را کم کم اضافه کنید و 10 تا 15 ثانیه بزنید.
6) بقیه مواد خشک را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن و یک دست شدن مواد آنها را هم بزنید.
7) شاتوت را به آرامی به خمیر کیک اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا رنگ شاتوت داخل خمیر پخش نشود.
8) داخل یک قالب گرد به قطر 21 سانت کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را که سفت است، آرام داخل قالب بریزید و پخش کنید.
9) فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید.
10) بعد از پخت، کیک را از فر درآورید، وقتی کمی خنک شد از قالب درآورید و روی توری بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد آن را برش دهید.

 نکته مهم:
در مواد لازم، آب ماست یا آب پنیر ذکر کرده ام. به دلیل آنکه وقتی شما غذاهایی مانند رول های کوچک لازانیا و اسفناج را که با پنیر ریکوتا تهیه می شوند، درست می کنید، می توانید آب پنیر را که سرشار از املاح و انواع ویتامین و کلسیم است داخل یک شیشه در بسته بریزید و در یخچال بگذارید و با آن انواع کیک را درست کنید یا وقتی برای تهیه دسرهایی مانند بلان مانژ مرکبات، یا دسر یخی ماست و مارمالاد در صورت استفاده از ماست معمولی آن را در دستمال میریزید تا آب اضافی آن برود، می توانید از آب ماست هم مانند آب پنیر در تهیه کیک ها استفاده کنید. فقط نکته قابل توجه این است که وقتی از آب پنیر استفاده می کنید، چون نمک دارد، نمک ذکر شده در مواد اولیه را باید حذف کنید.





طبقه بندی: دسر،  کیک، 
برچسب ها: دسر، کیک، کیک شاتوت، کیک تابستانی، کیک میوه، کیک ساده، کیک عصرانه،  
دنبالک ها: کیک چغندر، کیک کدو حلوایی، کیک کشمشی، کیک مرمری،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/04/10 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©