تبلیغات
آشپزی آرزو - رول بلغور و کشمش (Bulgur Rolls With Raisins)


وقتی غذاهای گیاهی مختلف را با بلغور جستجو می کردم، به این غذا برخوردم که در این سایت به عنوان غذای کودک ارائه شده بود. البته تمام مطالب این سایت به طور کل به کودکان مربوط می شد. با خودم فکر کردم هنوز در کشورهای اروپایی – آمریکایی که خودشان را مهد تمدن و مدرنیته و تکنولوژی می دانند، مادرانی هستند که نه تنها فریب تبلیغات پر زرق و برقِ معرفی غذاهای آماده برای کودکان را نمی خورند، بلکه بنا دارند فرزندان دلبندشان را با غذاهای سالم که با عشق مادرانه تهیه می کنند، تغذیه کنند و از کودکی به فکر سلامتی و رشد و بالندگی آنها هستند. در مقابل متاسفانه در کشورهای شرقی، مردم قسمت های منفی و نادرست زندگی غربی ها را الگوی خود و فرزندانشان قرار می دهند.
 با وجود اینکه "بلغور" به عنوان یک غلّۀ گرانبها از زمان های بسیار دور غذای اصلی شرقی ها را تشکیل می داده است، اکنون تقریبا در سبد غذایی مردم جایی ندارد. وقتی با دوستان در باره غذاهای مختلف با بلغور صحبت می کنم، با تعجب می گویند: مگر می توان از بلغور در غذاهایی غیر از آش و دَمی هم استفاده کرد؟ و چون اینگونه تصور می کنند یا خیلی کم از آن استفاده می کنند یا اصلا!

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای رول بلغور و کشمش (برای 8 عدد رول)

بلغور - 2 پیمانه
کشمش پلویی - ½ پیمانه
پیاز درشت - 1 عدد
آب - 4 پیمانه
روغن - 2 ق.س
آرد گندم - 1/3 پیمانه
زیره ساییده - 1 ق.چ
دارچین - 1 ق.چ
فلفل سیاه - ½ ق.چ
نمک - به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن - 3 تا 4 ق.س

 طرز تهیه رول بلغور و کشمش

1) بلغور گندم را پاک کنید و بشویید و حدود 30 تا 40 دقیقه خیس کنید.
2) پیاز را نگینی خرد کنید و کشمش را بشویید و خشک کنید.
3) تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 2 ق.س روغن در تابه بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط کم قرار دهید تا پیاز کمی طلایی شود. سپس کشمش، دارچین، زیره و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و اندکی تفت دهید. این مواد میانی رول ها را از تابه خالی کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
4) تابه را با باقیمانده روغن روی حرارت قرار دهید. بلغور را داخل صافی بریزید تا آب آن کشیده شود و درون تابه بریزید و یک دقیقه تفت دهید.
5) آب و نمک و فلفل را به بلغور اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا بلغور آرام آرام بپزد و آب آن تبخیر شود. در این فاصله گاه گاهی هم بزنید تا بلغور ته نگیرد.
6) بلغور پخته را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
7) آرد را به بلغور پخته اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی بلغور بیشتر شود.
8) از مواد بلغور به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در کف دست آن را پهن کنید و از مواد میانی پیاز داغ و کشمش یک قاشق داخل آن بریزید و از لبه ها با بلغور روی مواد میانی را بپوشانید. رول ها را میتوانید مانند کوفته گرد یا به صورت بیضی مثل کیوی درست کنید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید. در سینی بچینید و 15 دقیقه در فریزر یا نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
9) تابه را بشویید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 3 تا 4 ق.س روغن در تابه بریزید و حرارت را متوسط کنید و رول ها را یکی یکی در تابه بگذارید و اطراف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند و بعد نوش جان کنید.




طبقه بندی: غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: غذای گیاهی و بدون گوشت، رول بلغور و کشمش، رولت، غذای کودک، بلغور، کشمش،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/03/27 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©