تبلیغات
آشپزی آرزو - دسر یخی ماست و مارمالاد (Frozen Yogurt And Marmalade Desserts)


با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرما، خوراکی های سرد و البته یخی بیش از پیش مورد استقبال قرار می گیرد. از طرفی با وجود انواع میوه های تازه، رنگارنگ، زیبا و خوش عطر و طعم، می توان تنوع خیلی زیادی در تهیه دسر ها به وجود آورد. نکته قابل توجه دیگر در تهیه دسرها برای افراد بسیاری این است که بتوانند دسرهای کم کالری تهیه کنند؛ و شاید از همه اینها مهمتر این باشد که غالبا همه مایلند، در مدت زمان کوتاه و با اندک هزینه دسر مطلوب و مطبوع را برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. 
به نظرم این دسر به خاطر ویژگیهایی که دارد، یعنی هم می توانید از میزان کالری آن خیلی کم کنید، هم سریع و با هزینه کم تهیه می شود و هم اینکه خیلی زیبا و چشم نواز است، می تواند گزینه مناسبی برای این فصل باشد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه دسر یخی ماست و مارمالاد (برای 3 نفر)

خامه - 100 میلی لیتر
ماست - 1/2 پیمانه
شکر - 2 ق.س
وانیل - اندکی
مارمالاد* - 2 ق.س + 3 ق.س
پودر بیسکویت کاکائویی - 1 پیمانه

 طرز تهیه دسر یخی ماست و مارمالاد

1) خامه و ماست و شکر و وانیل را با هم در یک کاسه مدت 3 دقیقه بزنید.
2) مارمالاد را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
3) پودر بیسکویت را 3 قسمت کنید و داخل هر یک از ظرف های سرو یک قسمت پودر بیسکویت بریزید.
4) روی بیسکویت ها سیروپ شکلات بریزید. روی هر کدام از ظرف ها 1 ق.س سیروپ بریزید.
5) مخلوط ماست و خامه را هم 3 قسمت کنید و بین 3 ظرف مورد نظر تقسیم کنید.
6) روی دسر را با سلفون بپوشانید و در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد. 
7) موقع سرو روی هر یک از دسرها یک ق.س مارمالاد بریزید و یک ربع بعد سرو کنید.

 نکات مهم:
1) در این دسر از هر نوع مارمالادی که در اختیار دارید می توانید استفاده کنید. من با مارمالاد پرتقال، توت فرنگی و آلو سیاه آن را تجربه کرده ام. 
2) اگر مارمالاد در اختیار نداشتید می توانید از پوره میوه تازه استفاده کنید.
3) برای کم کردن میزان کالری این دسر می توانید از خامه و ماست کم چرب استفاده کنید. البته ماست کم چرب را در دستمال بریزید تا آب اضافی آن کشیده شود.
4) اگر سیروپ شکلات در دسترس نبود، می توانید "گاناش" تهیه کنید. به این ترتیب که شکلات تخته ای را با خامه مخلوط کنید و روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا ذوب شود و بعد به جای "سیروپ" از "گاناش" استفاده کنید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، دسر یخی ماست و مارمالاد، دسر یخی، دسر تابستانی، دسر ماست، دسر مارمالاد، دسر توت فرنگی،  
دنبالک ها: پانا کوتا پرتقالی، ترین شکلاتی بیسکویتی، پارفی بستنی تیرامیسو،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/03/6 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©