تبلیغات
آشپزی آرزو - رولت سینه بوقلمون (Turkey Breast Roulade)


"رولت" یا به تلفظ فرانسوی آن "رولاد" (Roulade) یک واژۀ فرانسوی است و در کشورهای اروپایی معمولا به معنی رول کردن گوشتی است که پهن و نازک شده و داخل آن با پنیر یا سبزیجات یا یک نوع گوشت دیگر پر شده و آن را ابتدا در روغن تفت می دهند و بعد همراه با نوعی شراب یا آب مرغ یا آب گوشت می پزند. این نوع غذا در کشورهای مختلف با نامهای دیگری هم غیر از (Roulade) نامیده شده است. به طور مثال، در ایتالیا "براچیولا" (Braciola)؛ در لهستان "زرازی" (Zrazy)؛ در آلمان "رولاده" (Rouladen)؛ در مجارستان (Szüz tekercsek)؛ در خود فرانسه هم اگر با گوشت گوساله این غذا را درست کنند، "پاوپیَه" (Paupiette) می نامند.
مقصود من از آوردن نامهای مختلف، آشنایی بیشتر با نام غذاهای فرنگی است تا اگر در منوی رستورانی آنها را دیدیم، حداقل اطلاعی در مورد آن غذا و مواد تشکیل دهنده آن داشته باشیم.
آنچه مهم است اینکه این نوع غذاها علاوه بر ظاهر زیبایشان، بسیار خوشمزه و مطلوب همگان هستند.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه رولت سینه بوقلمون

سینه بوقلمون - 1 عدد
نان تست - 3 عدد
گردوی خرد شده - ½ پیمانه
زرشک - 3 ق.س
پیاز - 1 عدد
سیر - 2 حبه
ساقه کرفس - 1 عدد
رزماری تازه -  1 ق.س (رزماری خشک - 1 ق.چ)
جعفری ریز شده - 2 ق.س
آب مرغ - 2 پیمانه
روغن - 3 ق.س

 طرز تهیه رولت سینه بوقلمون

1) نان تست را نگینی خرد کنید و در سینی فر بریزید و در فر قرار دهید تا ترد شوند.
2) تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
3) 2 ق.س روغن در تابه بریزید.
4) پیاز و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. سیر را له کنید.
5) پیاز و کرفس را در تابه بریزید و با حرارت کم حدود 10 دقیقه تفت دهید.
6) سیر را اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه تفت دادن، نان تست برشته و گردو و زرشک را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
7) 1 پیمانه آب مرغ را به مواد تابه اضافه کنید. با نمک و فلفل سیاه و رزماری مواد را مزه دار کنید و بعد از 2 دقیقه حرارت را خاموش کنید. جعفری ریز شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
8) سینه بوقلمون را می توانید از عرض به دو قسمت کنید تا نازک شود یا به همان صورت یکپارچه چند برش به آن بدهید تا پهن شود و بعد لای نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا پهن تر و نازک تر شود.
9) سینه بوقلمون را با نمک و فلفل سیاه نیم کوب و آویشن مزه دار کنید.
10) موادی میانی را روی سینه بوقلمون پهن کنید و از یک طرف آن را محکم رول کنید و در آخر با نخ آشپزی آن را محکم ببندید.
11) تابه بزرگی را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. یک ق.س روغن در آن بریزید و رولت را در تابه قرار دهید و اطراف آن را با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شود.
12) رولت سرخ شده را در تابه پیرکس بگذارید و 1 پیمانه آب مرغ روی آن بریزید و در تابه را بگذارید.
13) فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابه رولت را مدت 1 ساعت در فر بگذارید. (اگر سینه بوقلمون را به صورت درسته رولت کردید، به خاطر ضخامت بیشتر، باید حدود 1 ساعت و ربع در فر بگذارید، ولی اگر سینه بوقلمون را دو قسمت کنید، بعد از یک ساعت کاملا پخته است)
14) رولت را از فر در آورید و 10 دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود، و بعد نخهای اطراف آن را باز کنید و با یک چاقوی تیز برش دهید و همراه با سبزیجات بخار پز سرو کنید.




طبقه بندی: بوقلمون،  رولت، 
برچسب ها: بوقلمون، رولت، رولت سینه بوقلمون، غذای مجلسی،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1393/02/25 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©