تبلیغات
آشپزی آرزو - رول های کوچک لازانیای اسفناج (Mini Spinach Lasagna Roll)


لازانیا از جمله غذاهایی است که همه به خصوص کودکان و نوجوانان آن را دوست دارند. به نظرم ما مادران باید به شیوه ها و ترفندهای مختلف آشپزی مواد مغذی و سبزیجاتی که همه دوست ندارند را تهیه کنیم تا برای همه دلچسب و مطلوب واقع شود. اسفناج یکی از سبزیهای پر برگ است که دارای ویتامین ها و املاح فراوان است و آهن گیاهی بسیار بالایی دارد که البته بنا به گفته کارشناسان، با پخت طولانی مدت ویتامین های آن از دست می رود ولی آهن آن حفظ می شود و از بین نمی رود. از طرفی بچه ها خیلی اسفناج دوست ندارند و با رغبت نمی خورند. اما این رول های کوچک لازانیا که از اسفناج و پنیر تهیه می شود، به گمانم انتخاب مناسب و مورد پسند همگان باشد تا از خواص اسفناج بهره مند شوند.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه رول های کوچک لازانیای اسفناج

اسفناج - 240 گرم (6 پیمانه خرد شده)
پنیر ریکوتا - 130 گرم
پنیر پارمسان - ½ پیمانه
پنیر فتا - 100 گرم
پنیر موزارلا - 1 پیمانه
تخم مرغ - 1 عدد
آویشن - 1 ق.چ
فلفل سیاه - 1 ق.چ 
نمک - کمی
لازانیا - 12 ورق
سس گوجه فرنگی - 1 پیمانه

 طرز تهیه رول های کوچک لازانیای اسفناج

1) طرز تهیه پنیر ریکوتا مانند پنیر خانگی است که با این تفاوت که برای تهیه پنیر ریکوتا، یک لیتر شیر پر چرب را با 200 میلی لیتر خامه در یک قابلمه می ریزند و هم می زنند تا یک دست شود و بعد آن را روی حرارت زیاد قرار می دهند و گاه گاهی هم می زنند تا به نقطۀ جوش برسد و از روی آن بخار بلند شود. در این هنگام 2 ق.س آبلیمو و اندکی نمک به شیر اضافه می کنند وهم میزنند تا شیر ببُرد و لخته لخته شود. حرارت را خاموش می کنند و آن را در یک دستمال نخی نازک یا تنزیف می ریزنند و روی آن یک وسیلۀ سنگین قرار می دهند تا آب آن کاملا کشیده شود و پنیر شکل منسجمی به خودش بگیرد. از این مقدار شیر و خامه حدوداٌ 130 گرم پنیر ریکوتا به دست می آید.
2) پنیر ریکوتا و پنیر فتا و پنیر پارمسان و تخم مرغ را در یک کاسۀ بزرگ با هم مخلوط کنید.
3) آویشن و فلفل سیاه و مقدار خیلی کم نمک اضافه کنید.
4) اسفناج خرد کرده را با مواد بالا مخلوط کنید.
5) لازانیا را مطابق دستور روی جعبۀ آن در آب جوش و نمک بپزید و سپس آن ها را یکی یکی از آب جوش در آورید و روی دستمال قرار دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. لازانیا را بعد از پخت در آب سرد قرار ندهید.
6) اگر از لازانیای معمولی و با اندازۀ معمولی استفاده می کنید، بعد از پخت هر یک از آنها را از وسط دو قسمت کنید. اما اگر از لازانیاهای کوتاه استفاده می کنید که خیلی راحت تر است، نیازی به برش ندارد، فقط تعداد ورقه های لازانیا دو برابر می شود، یعنی 24 ورقه لازانیا لازم است.


7) روی هر ورقه لازانیا حدود 2 قاشق از مخلوط اسفناج و پنیرها را پخش کنید و محکم آن را رول کنید و بعد آن را با یک چاقوی اره ای از وسط برش دهید.

 


8) تابۀ پیرکس را چرب کنید یا در سینی فر فویل قرار دهید و روی آن را چرب کنید و مینی رول های لازانیا را در تابه یا سینی بچینید. روی هر کدام از آنها مقداری سس گوجه بریزید و روی سس گوجه مقداری پنیر موزارلا بریزید.
9) روی لازانیا را با فویل یا در تابۀ پیرکس ببندید.
10) فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. لازانیا را مدت 30 دقیقه در فر بگذارید. بعد از 30 دقیقه فویل یا در تابه را بردارید و گریل را روشن کنید و 8 تا 10 دقیقه هم زیر گریل بگذارید تا روی لازانیا کمی طلایی شود.

 نکته مهم: برای تهیه سس گوجه فرنگی به این پست (دلمه کلم)مراجعه کنید.




طبقه بندی: پاستا و لازانیا،  غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: پاستا ولازانیا، رول های کوچک لازانیای اسفناج، لازانیای اسفناج، لازانیای اسفناج و پنیر،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1393/02/15 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©