تبلیغات
آشپزی آرزو - مرغ انگشتی با سُس عسل و خردل (Chicken Fingers With Honey Mustard Sauce)


همانطور که قبلا در این پست گفتم "مرغ انگشتی ها" بسیار متنوع و پُر طرفدارهستند. شاید شما تا کنون غذای تند وشیرین را تجربه نکرده باشید، و به نظرتان عجیب بیاید؛ اما غذاهایی با طعم تند و شیرین، حتی کیکها و شیرینی های اینچنینی در سراسر دنیا معمول و متعارف است. اگر از حق نگذریم غذاهایی با چنین طعمی واقعا دلچسب و گواراست. مثل همیشه پیشنهاد میکنم این غذا را امتحان کنید و با طعم متفاوتی آشنا شوید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه مرغ انگشتی با سُس عسل و خردل  (برای 3 نفر)

فیله مرغ - 500 گرم
مایونز - 3 ق.س
آبلیموی تازه - 1 ق.س
فلفل سیاه - 2/1 ق.چ
نمک - به میزان لازم
گشنیز خرد شده - 1 ق.س
پنیر رنده شده پارمسان - 3/4 پیمانه
پودر سوخاری - 3/4 پیمانه

 طرز تهیه مرغ انگشتی با سُس عسل و خردل  

1) مایونز، آبلیمو، گشنیز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2) فیله های مرغ را حدود نیم ساعت در این سُس بخوابانید.
3) پنیر رنده شده پارمسان و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید.
4) فیله های مرغ را از داخل سُس در آورید و در مخلوط پنیر و پودر سوخاری بغلطانید و خوب فشار دهید تا به فیله ها بچسبند.
5) داخل سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و روی آن را با یک ق.س روغن مایع چرب کنید.
6) فیله های آماده را در سینی بچینید.
7) فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد داغ کنید و سینی را در فر قرار دهید تا فیله ها برشته و طلایی شوند.

 مواد لازم برای تهیه سُس عسل و خردل

مایونز - 1/4 پیمانه
سُس خردل - 3 ق.س
عسل - 1 ق.س
سرکه - 1 ق.م

برای تهیه سُس عسل و خردل مواد لازم را با هم مخلوط کنید.

 نکات مهم:
1) می توانید بجای گشنیز از هر سبزی معطر دیگری مانند جعفری تازه، ریحان، ترخون، مرزه خشک استفاده کنید.
2) منظور از فیله مرغ، آن دو تکه از سینه مرغ است که گوشت بسیار لطیفی دارد و داخل سینه مرغ به دو طرف استخوان سینه چسبیده است. برای این غذا بهتر است از فیله مرغ استفاده کنید.




طبقه بندی: غذا های انگشتی،  مرغ، 
برچسب ها: غذای انگشتی، مرغ، غذای پیک نیک، مرغ برشته بدون روغن،  
دنبالک ها: مرغ انگشتی با پوشش گردو،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1393/02/7 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©