تبلیغات
آشپزی آرزو - پانا کوتا پرتقالی (Orange Panna Cotta)


در باره "پاناکوتا" و اصالت ایتالیایی آن در این پست نوشتم. اما این دسر بسیار ساده و آسان که از ترکیب پودر ژله آماده و بستنی تهیه می شود و آن را به نام "پانا کوتا" نامیده اند، یک دسر خنک و بسیار دلپذیر است که به گمانم برای کسانی که درست کردن دسرهای مختلف برایشان سخت است و یا دسرهای ژله ای را بیشتر دوست دارند، یک دسر بسیار خوشایند خواهدبود.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه پانا کوتا پرتقالی (برای 7 تا 8 نفر)

ژله پرتقالی - یک بسته
پودر ژلاتین - 1 ق.م
آب - 2 لیوان
بستنی وانیلی - 1 لیتر

 طرز تهیه پانا کوتا پرتقالی

1) یک لیوان آب در ظرف دسته داری بریزید  و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
2) وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و ژلۀ پرتقال و پودر ژلاتین را در آب جوش بریزید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین و ژله حل شوند. بعد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تمام ذرات پودر ژله و ژلاتین حل شوند و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود، اما نبندد.
3) بستنی را در یک کاسه بزرگ بریزید و با یک چنگال یا همزن دستی آن را له کنید تا بستنی از حالت منجمد به حالت شُل درآید. مانند ماست.
4) محلول ژله که خنک شده است را کم کم به بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی تمام محلول ژله را با بستنی مخلوط کردید، آن را در ظرف های تکنفره بریزید و 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد و بعد با پره های پرتقال و یک اسکوپ بستنی تزیین کنید.

 نکته مهم: اگر آب پرتقال غلیظ یا مارمالاد پرتقال در اختیار داشتید، 2 ق.س به بستنی اضافه کنید و بعد محلول ژله را مخلوط کنید. در این صورت خوش طعم تر می شود.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، پاناکوتا پرتقالی، پاناکوتا، دسر ایتالیایی، دسر تابستانی،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1393/01/26 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©