تبلیغات
آشپزی آرزو - برگر گیاهی بلغور با ارده (Veggie Bulgur Burgers With Tahini)


در باره خواص فراوان بلغور در این پست مختصری توضیح دادم و خودم بنا را بر این گذاشتم تا شامی ها یا برگرهای مختلفی با آن تهیه کنم. خوشبختانه برگر گیاهی بلغور با استقبال دوستان مواجه شد و من هم قول دادم تا انواع دیگری از برگرهای گیاهی بلغور را ارائه کنم. در پست پتی تن ماهی و سیب زمینی اشاره ای به نام گذاری "پتی" (Patty) و "برگر" (Burger) کردم و گفتم همه اینها در واقع همان "شامی" خودمان است. از آنجا که من بنا ندارم در نام غذاها تغییر زیادی ایجاد کنم، آنها را معمولا ترجمه تحت اللفظی میکنم. وگرنه شما می توانید هر نامی را که بیشتر می پسندید و به غذای مورد نظر می خورد، روی آن بگذارید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه برگر گیاهی بلغور با ارده

بلغور - ½ پیمانه
آب - 1 پیمانه
پیاز کوچک - 1 عدد
پیازچه - 4 شاخه
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز - ½ پیمانه
تخم مرغ  کوچک - 1 عدد
ارده - 2 ق.س
سس تند - 1 ق.س
پودر نان - ½ پیمانه
پودر تخم گشنیز - 1 ق.چ
زیره ساییده - ½ ق.چ
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم

 طرز تهیه برگر گیاهی بلغور با ارده

1) بلغور و لوبیا را مطابق روشی که در این پست توضیح داده ام، آماده کنید.
2) پیازچه را حلقه حلقه ریز خرد کنید.
3) بلغور و لوبیای پخته را در غذاساز یا خرد کن بریزید تا له شوند.
4) بعد از انجام سه مرحله بالا، همه مواد را با هم مخلوط کنید.
5) مواد آماده را به 6 قسمت تقسیم کنید و آنها را به شکل برگر درآورید و در سینی بچینید و مدت نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
6) تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 2 ق.س روغن در تابه بریزید و برگرها  را درون تابه بچینید و با حرارت ملایم دو طرف آنها را سرخ کنید.

 نکته مهم: این برگر به خاطر ارده ای که در مواد آن هست، روغن کمتری موقع سرخ کردن لازم دارد، در صورتی که تابه به خوبی داغ شده باشد و اگر احیانا روغن کم آمد با قاشق مرباخوری کم کم روغن در تابه بریزید تا باعث سردی تابه نشود و روغن هم زیاد نباشد تا به خورد برگرها برود.




طبقه بندی: غذا های گیاهی و بدون گوشت،  کوکو و شامی، 
برچسب ها: غذای گیاهی و بدون گوشت، شامی و کوکو، غذای گیاهی، برگر گیاهی، ارده، بلغور، غذای بدون گوشت،  
دنبالک ها: برگر گیاهی بلغور، پتی یا شامی عدس، پتی یا شامی نخود، برگر بوقلمون با لوبیا سفید،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1392/11/19 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©