تبلیغات
آشپزی آرزو - موس کدو حلوایی با شکلات سفید (White Chocolate Pumpkin Mousse)


یک "موس" بدون تخم مرغ دیگر و بسیار خوش طعم. همانطور که می دانید شکلات سفید عطر و طعم خیلی خوبی دارد و غالبا همه آن را در دسرها و شیرینی ها دوست دارند. در این دسر هم ترکیب شکلات سفید با کدو حلوایی فوق العاده باعث خوشمزگی و خوش عطری این دسر شده است، به طوری که نیاز به هیچ ادویه دیگری ندارد.
در باره خواص کدو حلوایی تحقیق نسبتا گسترده ای در سایتهای مختلفی مانند (Botanical-Online و HealthyEating و Arimi Foods و liveandfeel و EmaxHealth) انجام داده ام که دوست دارم با شما به مشارکت بگذارم.
کدو حلوایی به طور کلی به خاطر فیبر فراوان به دستگاه گوارش بدن خیلی کمک می کند، همینطور به خاطر دارا بودن آهن، ویتامینهای A, E, C و پتاسیم قابل ملاحظه، سیستم دفاعی بدن را افزایش می دهد.  کدو حلوایی سرشار از "آنتی اکسیدان" است. آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزاد در بدن را از بین می برند. رادیکال های آزاد باعث از بین رفتن سلولها و بروز بیماری های مختلف همچون بیماری های قلبی، آلزایمر و انواع سرطان می شوند. کدو حلوایی "بتا کارُتِن" (Beta Carotene) خیلی زیاد دارد. بتا کارتن ها خواص فراوانی دارند، از جمله می توانند تبدیل به ویتامین A شوند، خاصیت بازدارندگی از پیشرفت سرطان به خصوص سرطان پروستات، پیشگیری از بیماری های چشم به ویژه آب مروارید، همچنین تولید ویتامین A  کافی برای کسانی که از ناشنوایی و کم شنوایی رنج می برند.
یکی دیگر از ترکیبات آنتی اکسیدان، "لیکوپِن" (Lycopene) است. "لیکوپن" مانع پیشرفت سرطان های پروستات، ریه، معدی و شکمی، روده بزرگ، سینه و مثانه می شود. همچنین باعث کاهش "کلسترول خون" می شود. ویتامین C قابل ملاحظه ای در کدو حلوایی موجود است. ویتامین های A و C مانع رسوب کلسترول در شریان ها می شوند که عامل حمله های قلبی و آنژین های صدری است.
تخم کدو به خصوص روغن و برگ آن، به عنوان یک آنتی بیوتیک گزینه بسیار خوبی است برای درمان کرم ها و انگل های روده ای؛ زیرا مهار کننده رشد باکتریها و قارچ ها است. همچنین روغن تخم کدو  ضد التهاب بسیار خوبی است برای درمان دردهای مفصلی. تخم کدو برای پیشگیری از سنگ کلیه و درمان افسردگی هم توصیه می شود.
کدو حلوایی غنی از "فولیک اسید" (Folic Acid) است. فولیک اسید اساسا باعث عملکرد مناسب بدن ما می شود. اما از نظر بافت سلولی نقش مهمی در ترکیب DNA دارد. مهمترین نقش "فولیک اسید" درفرآیندهای تشکیل قلب و سیستم عصبی جنین است. به همین دلیل برای مادران در دوران بارداری "فولیک اسید" تجویز می شود.
به نظر شما آیا رواست خودمان را از این همه خاصیت محروم کنیم؟؟!!

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
مواد لازم برای تهیه موس کدوحلوایی با شکلات سفید (برای 5 نفر)

پوره کدو حلوایی - ¾ پیمانه
شکلات سفید - 200 گرم
خامه - 400 میلی لیتر
آب - 3 ق.س
پودر شکر - 4 ق.س

 طرز تهیه موس کدو حلوایی با شکلات سفید

1) شکلات را خرد کنید و با 3 ق.س آب در یک کاسه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
2) 200 میلی لیتر از خامه را همراه با 1 ق.س پودر شکر مطابق دستور این پست فقط 5 دقیقه بزنید تا خامه سبک و حجم دار شود.
3) پوره کدو حلوایی را به خامه اضافه کنید و حدود 1 دقیقه بزنید.
4) ته کاسه شکلات ذوب شده را داخل یک کاسه بزرگ آب و یخ قرار دهید و با همزن آنقدر بزنید تا غلیظ شود و شبیه خامه فرم گرفته، جای پره های همزن در شکلات بماند.
5) وقتی شکلات به غلظت مناسب رسید کنار بگذارید و مخلوط خامه و کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بزنید.
6) موس آماده را 5 قسمت کنید و داخل ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید. (روی ظرف ها باید کمی خالی باشد تا بتوانید بعد خامه روی آنها بریزید)
7) 200 میلی لیتر خامه باقی مانده را همراه با 3 ق.س پودر شکر مطابق دستور این پست 10 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و حجم دار شود.
8) خامه فرم گرفته را روی موس های آماده بریزید و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
9) هنگام سرو روی خامه را با شکلات چیپسی یا خلال بادام و پسته تزیین کنید.

 نکته مهم:
 برای تهیه پوره کدو حلوایی، هم می توانید کدو را پوست کنید و خرد کنید و در یک تابه بریزید و خیلی کم آب در آن بریزید و در آن را بگذارید رو ی شعله خیلی کم تا کدو بپزد و بعد آن را با چنگال یا کوشت کوب له کنید یا میتوانید کدو را با پوست بشویید و در یک قابلمه بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم کدو بپزد و بعد کدو را با یک قاشق از پوست آن جدا کنید و پوره کنید.




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، موس کئو حلوایی با شکلات سفید، موس، کدو حلوایی، شکلات سفید،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1392/11/25 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©