تبلیغات
آشپزی آرزو - چیزکیک مرمری کدوحلوایی (Marbled Pumpkin Cheese Cake)


همانطور که در این پست نوشتم، چیز کیک جزو شیرینی ها و کیک های پرکالری است که باید در مصرف آن زیاده روی نکنیم. از طرفی خواص فراوان کدو حلوایی را نیز نباید از دست بدهیم. افراد زیادی کدو حلوایی دوست ندارند و باید با شگردهای آشپزی کدو حلوایی را به آنها خوراند. به شما اطمینان می دهم که اگر به کسی نگویید که داخل این چیزکیک کدو حلوایی وجود دارد محال است خودش متوجه شود.
"چیز کیک مرمری کدوحلوایی" که بعضی از سرآشپزان آن را " تارت مرمری کدوحلوایی" نام نهاده اند، به شیوه های متعددی تهیه می شود. در برخی شیوه ها از شکلات استفاده نشده و پوره کدو حلوایی را با 1/3 مواد چیز کیک مخلوط کرده اند و چیز کیک رنگ سفید و زرد روشن دارد. اما من از این شیوه که با شکلات قهوه ای تهیه می شود، تبعیت کردم و ترجیح دادم که چیز کیک دو رنگ قهوه ای و زرد روشن پیدا کند و البته طعم بسیار خوشایندتر و مطلوب تر.
من که هر بار این چیزکیک را درست کردم با استقبال فراوان خانواده روبرو شدم و برایشان خیلی دلپذیر بود. امیدوارم شما هم آن را تهیه کنید و همراه با خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه چیزکیک مرمری کدوحلوایی  (برای 12 نفر)

پوره کدوحلوایی - 1 پیمانه
شکلات تخته ای - 100 گرم
پودر بیسکویت کاکائویی - 2 پیمانه
کره - 120گرم
شکر - ¾ پیمانه
خامه - 200 میلی لیتر
پنیر خامه ای - 350 گرم
تخم مرغ - 2 عدد
دارچین - 1 ق.م
وانیل - ¼ ق.چ

 طرز تهیه چیزکیک مرمری کدوحلوایی  

1) کره را ذوب کنید و با پودر بیسکویت خوب مخلوط کنید.
2) داخل قالب کمربندی به قطر 21 سانت کاغذ روغنی قرار دهید و پودر بیسکویت را در قالب بریزید و با ته یک لیوان فشار دهید تا پودر بیسکویت به طور یکنواخت در قالب پخش شود و کمی هم به دیواره قالب بالا بیاید. 


3) قالب بیسکویت را داخل یخچال بگذارید تا بیسکویت ها کاملا منسجم شوند.
4) شکلات را خرد کنید و در کاسه ای بریزید و آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود.
5) پنیر خامه ای را زودتر از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد.
6) پنیر خامه ای را با شکر 2 دقیقه بزنید و بعد خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر به زدن ادامه دهید.
7) تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را 1 دقیقه بزنید، ضمن اضافه کردن تخم مرغ ها وانیل را نیز اضافه کنید.
8) همزن را خاموش کنید و پوره کدو حلوایی  و دارچین را اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید تا همه مواد یک دست شوند.
9) 1 پیمانه از مواد چیز کیک را با شکلات ذوب شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
10) قالب چیزکیک را از یخچال درآورید و بقیه مواد چیز کیک که شکلات ندارد را داخل قالب روی پوسته چیزکیک بریزید.
11) آن مواد شکلاتی چیزکیک را قاشق قاشق داخل چیزکیک بریزید و کمی به آن شکل دهید تا حالت مرمری بگیرد.
12) فر را 20 دقیقه قبل با 140 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب چیز کیک را حدود 1 ساعت در فر بگذارید تا کاملا ببندد.
13) بعد از پخت قالب چیزکیک را در دمای محیط آشپزخانه قرار دهید تا خنک شود و بعد روی آن را با سلفون بپوشانید و مدت 6 ساعت یا 1 شب در یخچال بگذارید و بعد آن را سرو کنید.

 نکات مهم:

 1)  برای تهیه پوره کدو حلوایی به هر روشی که مایلید، کدو را بپزید و بعد له کنید.
2) من از 50 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات قهوه ای شیرین استفاده کردم، شما بنا به ذائقه خود میتوانید نوع شکلات را تغییر دهید.





طبقه بندی: دسر،  کیک، 
برچسب ها: دسر، کیک، چیز کیک مرمری کدو حلوایی، چیز کیک، چیزکیک کدو حلوایی، چیزکیک دو رنگ، چیزکیک شکلاتی،  
دنبالک ها: مینی چیزکیک، کیک کدو حلوایی،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1392/11/14 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©