تبلیغات
آشپزی آرزو - سوپ عدس و کدو حلوایی کبابی (Roasted Pumpkin And Lentil Soup)


یک سوپ بسیار خوشمزه دیگر متناسب با فصل زمستان. سوپ عدس را قبلا ارائه کرده ام. اما از آنجاییکه در صدد بودم بیشتر از کدو حلوایی استفاده کنم، به ذهنم رسید تا سوپ عدس و کدو حلوایی درست کنم ولی چون تجربه تنوری شدن کدو حلوایی را در لازانیای کدو حلوایی داشتم، فکر کردم اگر کدو حلوایی سوپ را به جای بخارپز کردن، در فر کبابی و تنوری کنم، طعم متفاوتی پیدا خواهد کرد. طبق معمول و روش همیشگی سری هم به اینترنت زدم و متوجه شدم که بیشتر سرآشپزان ملل مختلف، این سوپ را با "دال عدس" یا "عدس قرمز" ارائه کرده اند، به ندرت مواردی بود که پیشنهاد داده بودند که می توانید از عدس قهوه ای هم استفاده کنید. به هر حال من با همان سبکی که از ابتدا در ذهنم جرقه زده بود، این سوپ بسیار لذیذ را درست کردم. امیدوارم شما هم آن را تجربه کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و کدو حلوایی کبابی (برای 3 تا 4 نفر)

عدس - 1 پیمانه
کدو حلوایی پوست کنده - 600 گرم
پیاز متوسط - 1 عدد
کرفس ریز شده - 1/2  پیمانه
سیر - 3 حبه
زیره ساییده - 1 ق.چ
زنجبیل ساییده - 1 ق.چ
دارچین ساییده - 1 ق.چ
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
کره - 30 گرم
روغن زیتون - 1 ق.س
آب مرغ - 3 پیمانه

 طرز تهیه سوپ عدس و کدو حلوایی کبابی

1) عدس را بشویید و یکی دو ساعت در آب ولرم خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید.
2) پیاز را نگینی خرد کنید.
3) کدوحلوایی را حبه قندی درشت خرد کنید.
4) داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کدوها را با کمی نمک و روغن زیتون آغشته کنید و همراه با سیرهای با پوست در فر 200 درجه مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از 20 دقیقه سینی را در آورید و کدوها را زیرورو کنید و 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
5) قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کره را در قابلمه بگذارید و هم بزنید تا ذوب شود.
6) پیاز را اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت کم تفت دهید. کرفس را به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
7) ادویه را به پیاز و کرفس اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. آب مرغ یا آب جوش را اضافه کنید. عدس را داخل صافی بریزید تا آب آن برود و بعد درون قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا نیم ساعت بجوشد و عدس تقریبا بپزد.
8) بعد از نیم ساعت، کدوهای کبابی را درون قابلمه بریزید. پوست سیرهای کبابی را بگیرید و آنها را به سوپ اضافه کنید. نیم ساعت دیگر زمان دهید تا سوپ با حرارت ملایم بجوشد.
9) بعد از یک ساعت حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بردارید و اجازه دهید تا سوپ کمی خنک شود و بعد یک سوم آن را نگه دارید و بقیه را در مخلوط کن بریزید تا پوره شود.
10) سوپ پوره شده را دوباره درون قابلمه برگردانید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود و بعد آن را سرو کنید.

 نکات مهم: 
1) من همه سوپ را در مخلوط کن می ریزم، چون پسرم سوپ ها را به صورت پتاژ دوست دارد. شما هم اگر دوست دارید می توانید همه سوپ را در مخلوط کن میکس کنید.
2) در صورت تمایل می توانید موقع سرو، آبلیموی تازه به سوپ اضافه کنید. ما طعم خود سوپ را بیشتر دوست داریم.
3) اگر فر ندارید، می توانید کدوها را همراه با پیاز و کرفس تفت دهید. البته طعم کدوی کبابی در سوپ کم نظیر است. 




طبقه بندی: سوپ و پتاژ،  غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: سوپ و پتاژ، غذای گیاهی و بدون گوشت، سوپ عدس و کدو حلوایی، سوپ عدس، پتاژ عدس، کدو حلوایی، کدو حلوایی کبابی،  
دنبالک ها: پتاژ عدس قرمز یا دال عدس، سوپ عدس، پتاژ کدو حلوایی،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1392/11/1 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©