تبلیغات
آشپزی آرزو - سوپ خامه ای ذرت و گل کلم (Creamy Corn & Cauliflower Soup)


 این روزها که پاییز رنگین، ساعات واپسین خود را سپری میکند تا جای خود را به زمستان سرد و سفیدپوش بدهد، انواع سوپ و آش بیش از پیش می چسبد. دیروز جمعه بود و ما هم به لطف خدا مانند بسیاری از خانواده ها دور هم بودیم؛ صبح، همسرم پیشنهاد داد تا برای ناهار یک سوپ گرم درست کنم. پسرم هم که پتاژ ذرت را خیلی دوست دارد، گفت: پتاژ ذرت. من هم که می خواستم دل هر دو را به دست آورم، سراغ یخچال و فریزر رفتم. از آنجا که مقدار ذرت موجود در فریزر کافی نبود، تصمیم گرفتم از تر کیب ذرت و گل کلم و سیب زمینی سوپ تهیه کنم. سری هم به اینترنت زدم و دریافتم که آنچه در ذهن من گذشته، مشابهش در سایتهای مختلف وجود دارد. سوپ خیلی سریع آماده شد و برای همسر و پسرم بسیار دلچسب و مطلوب واقع شد.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه سوپ خامه ای ذرت و گل کلم

ذرت - 2 پیمانه
گل کلم خرد شده - 2 پیمانه
سیب زمینی درشت - 1 عدد
پیاز متوسط - 1 عدد
کره - 50 گرم
پیازچه - 2 شاخه
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه
زیره ساییده - ½ ق.چ
پودر تخم گشنیز - 1 ق.چ
آب مرغ یا سبزیجات - 3 پیمانه
شیر - 1 پیمانه

 طرز تهیه سوپ خامه ای ذرت و گل کلم

1) پیاز و سیب زمینی را نگینی خرد کنید.
2) قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. کره را در قابلمه داغ بگذارید و هم بزنید تا ذوب شود.
3) پیاز را در قابلمه بریزید و با حرارت کم 5 دقیقه تفت دهید.
4) سیب زمینی خرد کرده، ذرت و گل کلم را به پیاز اضافه کنید و با حرارت زیاد آنها را 3 تا 5 دقیقه تفت دهید.
5) پیازچه خرد کرده را همراه با نمک و فلفل سیاه و ادویه اضافه کنید و بعد از یک دقیقه تفت دادن، آب مرغ را بریزید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش آید. پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا سبزیجات بپزند.
6) حداکثر بعد از 1 ساعت سبزیجات کاملا می پزند و سیب زمینی و گل کلم تقریبا له می شوند.
7) حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا سوپ خنک شود و بعد آن را همراه با ½ پیمانه شیر داخل مخلوط کن بریزید. 
8) بعد از پوره شدن سوپ آن را به قابلمه برگردانید و بقیه شیر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و فقط در حد گرم شدن سوپ آن را روی حرارت قرار دهید.
9) سوپ را با نان تست شده سرو کنید.

 نکات مهم: 

1) اگر دوست داشتید، می توانید 2 قاشق از ذرت پخته را قبل از ریختن در مخلوط کن، بردارید و بعد از میکس کردن سوپ، به آن اضافه کنید.
2) ادویه ای که در این سوپ به کار رفته، علاوه بر عطر و طعم بسیار خوبی که به این سوپ می دهند؛ مانع ناراحتی معده در افرادی می شوند که نسبت به ذرت حساس هستند. زیرا، تخم گشنیز که طبع سرد دارد، ضد نفخ و هضم کنندۀ غذاست، و مانع ترش کردن بعد از غذا می شود؛ در کنار آن فلفل سیاه و زیره که طبع گرم دارند، هر دو ضد نفخ و باد شکن و برطرف کنندۀ سوء هاضمه هستند.




طبقه بندی: سوپ و پتاژ،  غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: سوپ و پتاژ، غذاهای گیاهی و بدون گوشت، سوپ خامه ای ذرت و گل کلم، سوپ، پتاژ، سوپ غلیظ، سوپ گرم،  
دنبالک ها: سوپ خامه ای لوبیا سفید، پتاژ عدس قرمز یا دال عدس، پتاژ ذرت، سوپ کدو و ذرت، پتاژ سبزیجات،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1392/09/30 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©