تبلیغات
آشپزی آرزو - کاسرول مرغ و ماکارونی (Macaroni And Chicken Casserole)


کاسرول مرغ و ماکارونی را به شکلهای مختلف تهیه میکنند. این شیوه که در اینجا ارائه میکنم در عین خوشمزگی، خیلی سریع و راحت آماده میشود. چون نیاز به سُس سفید ندارد و شما میتوانید با سُس شیر وخامه و پنیر، یک شام فوری و لذیذ درست کنید. این غذا را میتوانید با انواع پاستای شکل داردرست کنید. من از یک نوع آن به اسم "ماکارونی اِلبو" (Elbow Macaroni) استفاده کردم. این ماکارونی به شکل نیم دایره و با اندازۀ کوچک و بزرگ در بازار موجود است.

      
 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه کاسرول مرغ و ماکارونی (برای 4 نفر)

سینه مرغ کامل - 1 عدد
قارچ - 200 گرم (1 بسته کوچک)
فلفل دلمه سبز یا رنگی - 1 عدد کوچک
زیتون بدون هسته - 2 ق.س
ماکرونی فُرمی - 3  پیمانه
خامه -  200 میلی لیتر
شیر - 2/1 پیمانه
پنیر موزارلا یا چدار رنده شده - 1 پیمانه
پودر نان - 2/1 پیمانه
پیاز - 1 عدد متوسط
آبلیموی تازه - 3 ق.س
فلفل سفید - 1 ق.چ
نمک - به میزان دلخواه
کره یا روغن - 2 ق.س

 طرز تهیه کاسرول مرغ و ماکارونی

1) سینه مرغ را خلالی نازک و به اصطلاح کبریتی خرد کنید.
2) زیتون ها را نیز حلقه حلقه برش دهید.
3) پیاز و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید.
4) قارچها را ورقه ای خرد کنید.
5) ماکارونی را در آب جوش و نمک بپزید. حدود 10 دقیقه و بعد آبکش کنید. روی ماکارونی آب سرد نگیرید چون این کار طعم خوشایند ماکارونی را از بین میبرد.
6) کره یا روغن را در تابه بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا نرم و سبک شود؛ اما رنگ آن تغییر نکند.
7) مرغ خرد کرده را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا مرغ هم تفت بخورد و هم بپزد و در ضمن آب هم نیاندازد.
8) قارچهای خرد کرده را به مرغ اضافه کنید و 1 ق.س آبلیمو روی آنها بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید.
9) فلفل دلمه خرد شده و نمک و فلفل را هم در آخر با بقیه مواد مخلوط کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید. نباید فلفل دلمه ها نرم شوند، بهتر است تُرد باشند و زیر دندان احساس شوند.
10) حرارت را خاموش کنید و زیتون های خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا این مواد کمی خنک شوند.
11) خامه را با 2 ق.س آبلیمو و شیر مخلوط کنید. وقتی گلوله های خامه باز شد. پنیر رنده شده را بریزید و هم بزنید.
12) در یک کاسه بزرگ ماکارونی پخته، مواد تفت خورده مرغ و قارچ و فلفل و زیتون
 را با هم مخلوط کنید و سُس خامه و شیر و پنیر را روی همه مواد بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.
13) تابه کاسرول را آماده کنید و این مواد را داخل تابه بریزید. 
14) روی آن را با پودر نان بپوشانید. و در فر داغ با 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی کاسرول طلایی شود.

 نکات مهم:

 1) برای طعم بهتر میتوانید پودر نان را با 2 ق.س کره ذوب شده یا ¼  پیمانه پنیر پارمسان رنده شده مخلوط کنید.
 2) در این غذا می توانید از مرغ پخته ران یا سینه هم استفاده کنید.




طبقه بندی: کاسرول، 
برچسب ها: کاسرول، کاسرول مرغ و ماکارونی، مرغ، ماکارونی، پاستا، پنیر موزارلا، پنیر چدار،  
دنبالک ها: مرغ و کلم بروکلی با سس قارچ، کاسرول مرغ و برنج، کاسرول لوبیا سبز، کاسرول پاستا و تن ماهی،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1392/09/18 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©