تبلیغات
آشپزی آرزو - موس پرتقال و پنیر خامه ای (Orange Cream Cheese Mousse)


وقتی با نام این دسر خوش ظاهر و هوس انگیزمواجه شدم انتظار داشتم تا در مواد اولیۀ آن تخم مرغ وجود داشته باشد. چون همانطور که می دانید یکی از مواد اصلی "موس" تخم مرغ است. اما وقتی دستور آن را خواندم، خبری از تخم مرغ در مواد آن نبود. با علاقۀ فراوان (مثل همیشه) آن را درست کردم و دیدم با وجود ژلاتین در پنیر خامه ای، بسیار سبک و حالت فومی دارد که این همان خصوصیت اصلی "موس" است. باید اعتراف کنم که سرآشپز آن بی حساب نام این دسر را "موس" نگذاشته است. 
این دسر برای افرادی که علاقۀ خاصی به ژله دارند، خیلی مطلوب است؛ چون هم ژله می خورند و هم به خاطر ترکیب آن با کرِم پنیری طعم خاصی را تجربه می کنند.


 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه موس پرتقال و پنیر خامه ای  (برای 8 تا 10 نفر)

ژله پرتقال - یک بسته
آب پرتقال - 2 ق.س
پنیر خامه ای لبنه - 250 گرم
شکر - 1/3 پیمانه
پودر ژلاتین - 1 ق.س و 1 ق.م
آب سرد - ¼ پیمانه
خامه - 200 میلی لیتر
پودر شکر - 2 ق.س

 طرز تهیه موس پرتقال و پنیر خامه ای

1) خامه را مطابق روشی که در این پست ارائه شده است با 2 ق.س پودر شکر بزنید تا سبک و حجم دار شود و بعد در یخچال بگذارید تا به موقع از آن استفاده کنید.
2) پودر ژلاتین را در ¼ پیمانه آب سرد بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود و بعد کنار بگذارید تا خنک شود.
3) پنیر خامه ای و شکر را مدت 3 دقیقه بزنید تا شکر حل شود و پنیر سبک شود.
4) آب پرتقال و ژلاتین حل شده را کم کم به پنیر خامه ای و شکر اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
5) همزن را کنار بگذارید و خامه فرم گرفته را از یخچال درآورید و در دو مرحله به مخلوط پنیر و شکر و آب پرتقال و ژلاتین، با یک لیسک مخلوط کنید و دورانی هم بزنید.
6) موسِ آماده را در قالب مورد نظر بریزید و مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
7) بعد از اینکه موس کاملا بست، ژله پرتقال را مطابق دستور روی جعبه آماده کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و بعد به آرامی روی موس بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
8) بعد از اینکه ژله کاملا بست (حدود 4 ساعت) ته قالب را 20 ثانیه در آب گرم قرار دهید و برگردانید و سرو کنید.

 نکات مهم:
1) این دسر را می توانید در قالبهای تکنفره هم درست کنید تا نیازی به برگرداندن نباشد، یا ته قالب را سلفون بیندازید تا به راحتی بتوانید دسر را برگردانید. 
2) این دسر را می توانید برای میهمانی هایتان از روز قبل هم آماده کنید. 




طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، موس پرتقال و پنیر خامه ای، موس، موس ژله، ژله، پنیر خامه ای، دسر دو رنگ،  
دنبالک ها: موس شکلات، موس لیموی سبک، موس شکلات تیرامیسو، کرم ژله،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1392/09/1 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©