تبلیغات
آشپزی آرزو - کیک کدو حلوایی (Pumpkin Cake)


"کیک کدو حلوایی" یکی دیگر از راه هاست برای خوراندن "کدو حلوایی" به کسانی که از خوردن آن خودشان را از خواص فراوان کدو محروم می کنند. سالها پیش "کیک کدو حلوایی" را با کدوی پخته تجربه کرده بودم و اصلا خوب نشده بود، به همین دلیل از آن به بعد همیشه با کدوی رنده شده خام این کیک را درست می کردم و خیلی عالی می شد. اما در جستجوهایم در سایتهای مختلف، دوباره به "کیک کدو حلوایی" برخورد کردم و این بار هم دیدم تقریبا بیشتر دستورها (Recipes) با پوره کدو حلوایی پخته است. تصمیم گرفتم یک بار دیگر امتحان کنم. وقتی کیک را درست کردم واقعا باورم نمیشد که تا این اندازه پوک و در عین حال لطیف و مرطوب باشد. این کیک به حدی لطیف است که به راحتی می توان آن را با خامه و یا پنیر خامه ای تزیین کرد و سرو نمود.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

آرد - 2 پیمانه
شکر - 1 و ¼ پیمانه
روغن مایع - 1 پیمانه
تخم مرغ - 3 عدد
بکینگ پودر - 2 ق.م
نمک - ¼  ق.چ 
دارچین - 1 ق.م
زنجبیل - 1 ق.چ
جوز هندی - اندکی
پوره کدو - 1 و ¼ پیمانه
گردو (در صورت تمایل) - 5 عدد

 طرز تهیه کیک کدو حلوایی

1) برای تهیه پوره کدو، من کدو را خوب شستم و قسمت پایین کدو را که مانند کاسه است، با پوست بریدم و داخل یک قابلمه گذاشتم و اطراف آن یک پیمانه آب ریختم و در قابلمه را گذاشتم و روی حرارت قرار دادم، بعد از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کردم، 30 دقیقه بعد حرارت را خاموش کردم. کدو را از قابلمه درآوردم، بعد از اینکه کمی خنک شد، بوسیله یک قاشق کدوی پخته را از داخل پوست کدو که مانند کاسه بود، تراشیدم و داخل غذاساز ریختم و پوره کردم. (شما به هر روشی که دوست دارید کدو را بپزید و پوره کنید.)
2) آرد و بکینگ پودر و نمک را دریک کاسه جداگانه الک کنید.
3) روغن و شکر و تخم مرغها را همراه با دارچین، زنجبیل و جوز هندی، 4 تا 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.
4) همزن را خاموش کنید و مواد خشک را کم کم به مایۀ کرمی روغن و شکر و تخم مرغ، اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. وقتی همه مواد خشک را بریزید، خمیر سفتی بدست می آید.
5) پورۀ کدو را که قبلا داخل یخچال گذاشته اید و کاملا خنک شده است، به خمیر کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست آید.
6) در آخر اگر دوست داشتید، گردوها را روی تخته با کارد یا وردنه خرد کنید و به مایۀ کیک اضافه کنید.
7) قالب را با یک ق.م روغن چرب کنید و مایۀ کیک را در آن بریزید. کیک را مدت 35 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید. بعد از 35 دقیقه فر را خاموش کنید، ولی اجازه دهید تا کیک 10 دقیقه دیگر در فر خاموش بماند. بعد از 10 دقیقه کیک را از فر درآورید و وقتی خنک شد آن را از قالب برگردانید و ابتدا روی کیک را با دستمال بپوشانید تا کاملا سرد شود  و بعد برش دهید.




طبقه بندی: کیک،  دسر، 
برچسب ها: کیک، کیک کدو حلوایی، کدو حلوایی، کیک ساده،  
دنبالک ها: پارفی کدو حلوایی، ترایفل چیز کیک کدو حلوایی، کیک بسیار ساده،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 1392/08/25 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©