تبلیغات
آشپزی آرزو - ترایفل چیز کیک کدو حلوایی (Pumpkin Cheesecake Trifle)


"ترایفل" ها نیز مانند "پارفی" ها به نظر من جزو دسرهای خیلی زیبا و دلپذیرند که بیشتر افراد اگر رژیم خاصی نداشته باشند آنها را می پسندند. "ترایفل چیزکیک کدو حلوایی" یکی دیگر از دسرهای بسیار خوشمزه با کدو حلوایی است که تا آن را تجربه نکنید، نمی توانید تصور کنید که این دسر چقدر دلچسب است. ترایفل کدو حلوایی را معمولا با کیک زنجبیلی یا کیک کدو حلوایی درست می کنند. اما سرآشپزی که این نوع  را ابداع کرده، ظاهرا، چون با بیسکویت و کره و پنیر خامه ای آن را تهیه کرده، آن را "ترایفل چیزکیک" نام نهاده است. من به هر دو صورت، هم با بیسکویت و هم با کیک کدو حلوایی آن را تجربه کرده ام، هر دو شکل آن فوق العاده مطلوب و خوشایند بود.
 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه ترایفل چیزکیک کدو حلوایی (برای 6 تا 7 نفر)

خامه -  250 میلی لیتر
پنیر خامه ای لبنه یا ماسکارپونه - 200 گرم
پودر شکر - 4 ق.س
شکر - 3/1 پیمانه + 3 ق.س
کدو حلوایی - حدود 300 گرم (یک پیمانه پوره آماده) 
دارچین - 1 ق.چ
زنجبیل - 2/1 ق.چ
کره ذوب کرده - 1 ق.س
بیسکویت - حدود 300 گرم

 طرز تهیه ترایفل چیزکیک کدو حلوایی

1) کدو را پوست کنید و خرد کنید و 3 ق.س شکر روی آن بپاشید و روی حرارت کم با در بسته قرار دهید تا کدو آب بیندازد و بپزد. 
2) خامه را طبق روشی که در این پست ارائه شده با 4 ق.س پودر شکر خوب بزنید تا حجم دار و سبک شود.
3) کدوی پختۀ سرد شده را که آب آن کاملا تبخیر شده را بوسیلۀ گوشت کوب یا غذاساز پوره کنید.
4) پنیر خامه ای لبنه یا ماسکارپونه را از قبل از یخچال درآورید تا در دمای محیط کمی نرم شود. پنیر خامه ای را در کاسه بریزید و اندکی بزنید تا صاف شود. سپس 3/1 پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. بعد پوره کدو، دارچین و زنجبیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا هم شکر کاملا حل شود و هم اینکه همه مواد با هم مخلوط شوند. (اگر شکر شما خیلی دانه درشت است، از پودر شکر استفاده کنید)
5) 3/4 پیمانه از خامه فرم گرفته را به مخلوط پنیر و کدو اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به آرامی مخلوط کنید.
6) بیسکویت ها را ریز خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
7) ته ظرف های سرو خود مقداری بیسکویت بریزید، روی آن از مخلوط پنیر و کدو و روی آن خامه فرم گرفته و روی خامه دوباره از مخلوط پنیر وکدو بریزید و آن را در یخچال قرار دهید. 
8) بعد از 3 تا 4 ساعت سرو کنید. روی آنها را با یکی از مغزها یا بیسکویت پودر شده یا خامه تزیین کنید.

 نکته مهم: من در این عکس به جای بیسکویت و کره از کیک کدو حلوایی استفاده کردم و ته لیوان ها را کیک خرد شده ریختم. انتخاب با شماست.





طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، ترایفل چیز کیک کدو، ترایفل، چیزکیک، کدو حلوایی، دسر پاییزی،  
دنبالک ها: کیک کدو حلوایی، ترایفل گلابی و کارامل، ترایفل شکلاتی خرمالو،  
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1392/08/12 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©