تبلیغات
آشپزی آرزو - سینه مرغ با پنیر خامه ای و پسته (Stuffed Chicken With Cream Cheese And Pistachio)


با اینکه اصلا دلم نمی خواهد گله کنم، اما وقتی مکرر از دوستان می شنوم که غذاهای ارائه شده در این وبلاگ پر هزینه و گران است، خودم را موظف دانستم تا به عنوان نمونه هزینه این غذا را بنویسم. هر کسی که آشپزی میکند، خانم یا آقا، مطمئنا برای همه وعده های غذایی گوشت در نظر نمیگیرد؛ نه فقط به خاطر گرانی، بلکه مهم تر از آن سلامتی است که با خوردن گوشت زیاد از هر نوعی که باشد، به خطر می افتد. چون متاسفانه، امروزه حتی "ماهی" سالم و غیر پرورشی، هم خیلی کم در دسترس است. من برای تهیه این غذا، مبلغ 7500 تومان برای خرید سینه مرغ هزینه کردم و قطعا برای بقیه مواد آن هم بیش از 2500 تومان هزینه نشده است. خودتان قضاوت کنید، شما چه غذایی سالمتر، مقوی تر، خوش آب و رنگ تر، کم دردسرتر و ارزان تر از این را می توانید با این هزینه برای 3 نفر تهیه کنید؟؟؟؟!!

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه مرغ با پنیر خامه ای و پسته

سینه مرغ - 3 عدد (3 تا نصف سینه)
پنیر خامه ای - 4 ق.س
پودر پسته - 4 ق.س
ریحان ریز شده - 2 ق.س
نمک و فلفل و آویشن
تخم مرغ - 1 عدد
آرد سفید - 3 ق.س
پودر نان - ¾ پیمانه
روغن زیتون - 1 ق.س

 طرز تهیه مرغ با پنیر خامه ای و پسته

1) هر تکه از سینه های مرغ را از عرض برش دهید تا پهن شوند اما دو تکه نشوند. 


2) پنیر خامه ای، ریحان ریز شده و پودر پسته را با هم مخلوط کنید و آن را 3 قسمت کنید تا هر قسمت از آن را لای هر یک از تکه های مرغ بمالید و بعد لای دیگر سینه مرغ را روی آن قرار دهید تا مواد میانی را بپوشاند. قسمت بیرونی سینه های مرغ را خیلی کم نمک وفلفل و آویشن بپاشید. 

   

3) تخم مرغ را در یک ظرف گود بشکنید و با یک پر نمک و فلفل، به وسیله یک چنگال خوب بزنید تا از لختگی درآید.
4) آرد و پودر نان را در دو ظرف جداگانه گود بریزید.
5) هر یک از سینه های مرغ که مواد پنیری لای آنها گذاشته اید را ابتدا در آرد سفید بگذارید تا هر دو طرف آن با آرد پوشیده شود و آرد اضافی آن را بتکانید، سپس آن را به تخم مرغ آغشته کنید، آنگاه در پودر نان بگذارید و اطراف آن را با پودر نان بپوشانید.
6) داخل سینی فر فویل بگذارید و روی فویل را با 1 ق.م روغن زیتون چرب کنید.
7) سینه های مرغ را در سینی فر بگذارید و باقی مانده روغن زیتون را روی آنها بریزید.


8)فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی را در فر بگذارید اما پس از 45 دقیقه درجه فر را روی 160 بگذارید و 20 دقیقه دیگر پخت غذا را ادامه دهید تا سینه های مرغ کاملا مغز پخت شوند. بعد از یک ساعت سینی را از فر درآورید و 10 دقیقه بعد هر یک از سینه های مرغ را با یک چاقوی ارّه ای حلقه حلقه برش دهید و سرو کنید.




طبقه بندی: رولت،  مرغ، 
برچسب ها: مرغ، سینه مرغ با پنیر خامه ای و پسته، پنیر خامه ای، پسته، غذای سالم، رولت مرغ،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1392/07/30 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©