تبلیغات
آشپزی آرزو - پاستا (پِنه) با اسفناج، پنیر فتا و زیتون (Penne With Spinach, Feta And Olive)


انواع "پاستا" به خاطر کربوهیدرات فراوان غذایی پرکالری برای نوجوانان و جوانان به حساب می آید. از طرفی مصرف سبزیجات و پروتئین هم در کنار پاستا نباید فراموش شود. به نظرم خوب است که در پخت "پاستا" تنوع ایجاد کنیم و ذائقۀ افراد خانواده را از سمت "ماکارونی" به سبک سنتی و با روش دم کرده، تغییر دهیم و روشهای دیگر را نیز تجربه کنیم. با پخت این نوع "پاستا" شما می توانید با هزینه بسیار اندک غذایی کامل و سالم را تهیه کنید که اگر چنین غذایی را بخواهید در یک رستوران ایتالیایی میل کنید، هزینۀ گزافی بابت آن متحمل می شوید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه پاستا (پِنه) با اسفناج، پنیر فتا و زیتون (برای 3 نفر)

پاستای پنه یا هرشکل دیگر - 3 پیمانه
اسفناج پاک کرده - 250 گرم
پنیر فتا - 100 گرم
زیتون بی هسته - 10 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی - 10 عدد (یا گوجه فرنگی خرد کرده – ½ پیمانه)
پیاز کوچک - 1 عدد
سیر - 3 حبه
روغن زیتون - 2 ق.س
فلفل سیاه نیمکوب - ½ ق.چ

 طرز تهیه پاستا(پِنه) با اسفناج، پنیر فتا و زیتون

1) پاستا را در آب جوش و نمک مدت 10 دقیقه بپزید و بعد آن را آبکش کنید و گرم نگه دارید.
2) پیاز را نگینی و سیر را ساطوری کنید.
3) تابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود و بعد روغن زیتون را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.
4) ابتدا پیاز را در تابه بریزید و با حرارت کم مدت 5 دقیقه تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
5) اسفناج خرد کرده را در تابه بریزید و با همان حرارت کم تفت دهید و گهگاهی هم بزنید تا نرم شود (حدود 3 تا 4 دقیقه)
6) زیتون ها را حلقه حلقه خرد کنید، پنیر را نیز خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی به اسفناج اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید و بعد پاستای پخته را در تابه بریزید و با هم مخلوط کنید؛ فقط در حد گرم شدن پاستا. اکنون می توانید غذا را سرو کنید. نوش جان




طبقه بندی: پاستا و لازانیا،  غذا های گیاهی و بدون گوشت، 
برچسب ها: پاستا، پاستا پنه با اسفناج و پنیر فتا و زیتون، پاستا پنه، غذای گیاهی، غذای بدون گوشت،  
دنبالک ها: فتوچینی با قارچ و اسفناج، ماکارونی با کدو و پنیر ریکوتا،  
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 1392/07/22 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©