تبلیغات
آشپزی آرزو - ترایفل گلابی و کارامل (Pear and Caramel Trifles)

دسرهای لایه لایه را خیلی دوست دارم، مانند انواع پارفی و ترایفل. طعم کارامل معمولا برای همه خوشایند و دوست داشتنی است. از آنجاییکه درست کردن کارامل کمی دقت و حوصله می طلبد، شاید برای بعضی دشوار باشد؛ اما، اگر به کارامل مقداری خامه اضافه شود و در حقیقت "سس کارامل" تهیه شود، همه درست کردن آن ساده تر است و هم طعم آن مطلوب تر. در بسیاری از دسرهای کاراملی، از سس کارامل استفاده می شود نه خود "کارامل". 
اکنون که فصل گلابی است، می توانید این دسر خوشمزه و دلپذیر و البته پُر کالری را درست کنید و در زمانهای دیگر از کمپوت گلابی استفاده کنید. اما حتما آن را تجربه کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه ترایفل گلابی و کارامل

گلابی بزرگ - 2 عدد
خامه - 350 میلی لیتر
شکر - ¾  پیمانه
آب - ½  پیمانه
آبلیموی تازه - 1 ق.س
پودر شکر - 4 ق.س
کیک ساده خرد کرده - 2 پیمانه

 طرز تهیه ترایفل گلابی و کارامل

1) گلابی ها را پوست کنید و تقریبا به قطر 1 سانت خلالی خرد کنید.
2) 1/4 پیمانه شکر و 1/4 پیمانه آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
3) گلابی های خرد کرده را به محلول آب و شکر اضافه کنید. اگر گلابی رسیده باشد؛ 5 دقیقه کافی است تا گلابی کمی نرم شوند و حالت کمپوت بگیرد و اگر گلابی ها سفت بود اندکی بیشتر زمان بدهید تا گلابی ها نرم شوند. بعد از روی حرارت بردارید و صاف کنید تا شربت اضافی آنها گرفته شود. کنار بگذارید تا خنک شوند. (به جای این کار می توانید از کمپوت آماده استفاده کنید و فقط در صافی بریزید تا شربت آن کشیده شود)
4) برای درست کردن سُس کارامل، 1/2 پیمانه شکر را با 1/4 پیمانه آب روی حرارت کم قرار دهید تا شکر آرام آرام حل شود و رنگ آن شروع به تیره شدن کند. در این مرحله اصلا هم نزنید، فقط گاهی تابه را بچرخانید تا شکر یکنواخت حل و کاراملی شود. اندکی که رنگ شکر تغییر کرد، آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ شکر قهوه ای شود، البته مراقب باشید تا نسوزد. چون به محض اینکه کمی رنگ شکر تغییر کند، تغییر رنگ به سرعت انجام می شود و حتما باید حرارت خیلی کم باشد و مرتب تابه را بچرخانید.
5) وقتی شکر به صورت کارامل درآمد، از روی حرارت بردارید و 100 میلی لیتر خامه به آن اضافه کنید و هم بزنید و وقتی از حالت حباب زدن افتاد، دوباره روی حرارت قرار دهید و 2 دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کارامل خنک شود، بعد از اینکه کمی خنک شد داخل یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
6) 250 میلی لیتر خامه را همراه با 4 ق.س پودر شکر با روشی که در این پُست ارائه شده، بزنید تا حجم دار و پوک شود، سپس 3 ق.س از سُس کاراملی که آماده کرده اید و کاملا سرد شده را به خامه اضافه کنید و مجددا با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود.
7) لیوانها را آماده کنید. ته هر کدام از لیوان ها مقداری کیک خرد شده بریزید، روی آن ها چند خلال گلابی بچینید و روی گلابی ها 1 ق.س از سُس کارامل بریزید  و روی آن را با خامه کاراملی بپوشانید؛ یک بار دیگر همین کار را تکرار کنید تا دو لایه کامل از مواد ریخته باشید. در آخر می توانید روی خامه را با یکی از مغزها که دوست دارید و چند قطره سُس کارامل تزیین کنید. لیوان ها را حداقل مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید. (با این مقدار مواد می توانید 3 لیوان بزرگ ترایفل آماده کنید)

نکات مهم:
1) در صورت تمایل می توانید از شربت باقیمانده از کمپوت آماده یا کمپوتی که خود تهیه کرده اید، مقداری روی کیک های خرد شده بریزید تا کیک ها مرطوب شوند.
2) در این دسر از کمپوت سیب هم می توانید استفاده کنید.





طبقه بندی: دسر، 
برچسب ها: دسر، ترایفل کاراملی گلابی، ترایفل، سس کارامل، دسر لایه لایه،  
دنبالک ها: ترایفل چیز کیک کدو حلوایی، ترایفل شکلاتی خرمالو،  
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1392/07/18 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©