تبلیغات
آشپزی آرزو - بوقلمون کِیِف با پنیر خامه ای و سیر کبابی (Smoked Garlic, Turkey & Cream Cheese Kiev)

مدتها بود که دنبال یک دستور (Recipe) خیلی خوب برای استفاده از فیله بوقلمون می گشتم، وقتی این دستور را پیدا کردم، معطل نکردم و در اولین فرصت فیله بوقلمون تهیه کردم و این غذای فوق العاده لذیذ را درست کردم. اگر یادتان باشد قبلا مرغ کِیِف یا کِیفسکی را ارائه کرده ام و در باره آن اندکی توضیح داده ام، ظاهرا این سرآشپز انگلیسی هم با ایده از "مرغ کِیف" فیله بوقلمون را جایگزین سینه مرغ کرده و این غذای خوشمزه و دلچسب را ابداع کرده است. برای من و خانواده ام که خیلی خیلی مطلوب بود. امیدوارم شما هم آن را تهیه کنید و یک شام زیبا و مطبوع را در کنار خانواده تجربه کنید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 

 مواد لازم برای تهیه بوقلمون کِیِف با پنیر خامه ای و سیر کبابی 

فیله بوقلمون - 2 عدد (هر کدام 400 گرم)
پنیر خامه ای - 80 گرم
پیازچه ریز شده - 2 ق.س
سیر - 3 حبه
تخم مرغ - 1 عدد
آب - 2 ق.س
آرد - 4/1 پیمانه
پودر نان -2/1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه

 طرز تهیه بوقلمون کِیِف با پنیر خامه ای و سیر کبابی

1) فیله سینه بوقلمون مانند فیله سینه مرغ در فروشگاهها به صورت جدا در بسته بندی های جداگانه به نام فیله بوقلمون عرضه می شود. فیله بوقلمون هم مانند فیله مرغ در وسط آن یک رباط سفید قرار دارد که باید آن را درآورید، چون موقع خوردن زیر دندان می آید و اصلا خوشایند نیست. بعد از اینکه رباط هر دو فیله را به راحتی جدا کردید، با یک چاقوی تیز در وسط فیله برش هایی ایجاد کنید تا فیله کمی پهن شود و بعد آن را لای دو نایلون قرار دهید و به آرامی با بیفتک کوب کمی بکوبید. 
2) پشت فیله را با ادویه مخصوص که در این پست ارائه شده، مزه دار کنید. داخل آن که مواد می ریزید نیاز به مزه دار کردن ندارد.
3) سه حبه سیر را با پوست، روی شعله پخش کن و روی حرارت زیاد قرار دهید تا کباب شوند، هر طرف آن که کباب شد برگردانید تا اطراف آن به طور یکنواخت کباب شود. بعد از کباب شدن پوست آنها را جدا کنید و روی تخته با یک چاقوی پهن آنها را له کنید.
4) پنیر خامه ای را با سیر له شده کبابی و پیازچه ریز شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر در آید. ترجیحا این خمیر پنیری را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و وسط هر یک از فیله ها را از این خمیر پنیری قرار دهید و بعد هر یک از فیله ها را جداگانه محکم رول کنید.
5) هر کدام از فیله های رول شده را جداگانه با سلفون محکم بپیچید و مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
6) تخم مرغ ها را با آب و اندکی نمک و فلفل خوب بزنید تا صاف و روان شوند.
7) داخل یک دیس که فیله ها در آن جا بگیرند، آرد و در یک ظرف دیگر پودر نان بریزید.
8) فیله های رول شده را از یخچال درآورید و سلفون آنها را باز کنید. ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در پایان در پودر نان بغلطانید. بهتر است این کار را دو بار انجام دهید؛ ولی بار دوم فقط در تخم مرغ و پودر نان بغلطانید.
9) یک تابه بزرگ روی شعله بزرگ اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود، 2 ق.س کره و یک ق.س روغن در آن بریزید.
10) حرارت را کم کنید و یکی از رول ها را در تابه قرار دهید تا آرام آرام اطراف آن سرخ شود. حدود 20 دقیقه زمان می برد.
11) بعد از اینکه یکی از فیله ها را سرخ کردید و اطراف آن کاملا طلایی شد، از تابه درآورید و فیله دوم را در تابه بگذارید. چون فیله بوقلمون بزرگ است، اگر هر دو فیله رول شده را در تابه بگذارید، شاید چرخاندن آنها و سرخ کردن یکنواختِ اطراف آنها مشکل باشد.
12) بعد از سرخ کردن هر دو فیله، فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد فیله های رول شده را در تابه پیرکس قرار دهید و مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید.
13) وقتی از فر درآوردید، 10 دقیقه زمان بدهید و بعد آنها را با یک چاقوی تیز حلقه حلقه برش دهید. نوش جان





طبقه بندی: بوقلمون،  رولت، 
برچسب ها: بوقلمون، رولت، بوقلمون کیف با پنیر خامه ای و سیر کبابی، رولت فیله بوقلمون، فیله بوقلمون، پنیر خامه ای، غذای مجلسی،  
دنبالک ها: کیفسکی یا مرغ کیف، رولت ران بوقلمون،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1392/07/16 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©