تبلیغات
آشپزی آرزو - سیروپ شکلات (Chocolate Syrup)


"سیروپ" (Syrup/Sirup) به شربت غلیظ و چسبناکی گفته می شود که از جوشاندن شکر زیاد در آب بدست می آید. "سیروپ" در واقع همان "شهد" یا "بار" است که معمولا در آشپزی کهن ایرانی برای درست کردن انواع شیرینی ها و مرباها و دسرهای ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. همانطور که ما گاهی به "شهد" زعفران یا گلاب یا مواد معطر دیگر اضافه می کنیم، در آشپزی ملل هم "سیروپ" را در طعم های مختلف میوه ای و شکلاتی تهیه میکنند. "سیروپ شکلاتی" که از ترکیب آب و شکر و پودر کاکائو بسیار آسان تهیه می شود، برای تزیین دسرها و به خصوص بستنی خیلی استفاده می شود. البته "سیروپ شکلات" برای درست کردن "شیر کاکائو" در منزل هم فوق العاده مناسب است.
بعضی "سیروپ شکلات" و "سس شکلات" را یکی تلقی کرده اند. در حالیکه آنچه من دریافتم، در ترکیب "سس شکلات" غالبا از خامه و شکلات تخته ای هم استفاده می شود.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
 مواد لازم برای تهیه سیروپ شکلات

پودر کاکائو - 3/4 پیمانه
آب - 1 پیمانه
شکر - 1 و 1/2 پیمانه
نمک - 1/4 ق.چ
وانیل - اندکی

طرز تهیه سیروپ شکلات

1) پودر کاکائو و شکر و نمک را با هم در یک کاسه خوب مخلوط کنید.
2) آب را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
3) همین که آب جوش آمد، مواد خشک را در آن بریزید و با حرارت کم مرتب هم بزنید. از وقتی که از کناره های تابه شروع به جوشیدن کرد، زمان بگیرید و 2 دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید،  و از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید. 
4) سیروپ را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد در شیشۀ دردار بریزید.می توانید سیروپ را در یخچال 2 تا 3 ماه نگه داری کنید.
نکات مهم:
1) دقت کنید که حتما 2 دقیقه بیشتر سیروپ را نجوشانید.
2) به شل بودن سیروپ توجه نکنید، چون وقتی در یخچال بگذارید کاملا غلیظ می شود، اگر بیشتر از 2 دقیقه بجوشانید، وقتی در یخچال می گذارید، شکرک می زند و رسوب میکند.





طبقه بندی: سس، 
برچسب ها: سس، سیروپ شکلات، سیروپ، سس شکلات،  
نوشته شده در تاریخ جمعه 1392/07/12 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©