تبلیغات
آشپزی آرزو - کیک کشمشی (Raisin Cake)


"کیک کشمشی" از جمله کیک های ساده ای است که طرفداران بسیاری دارد. با روش های مختلفی این کیک را تهیه می کنند؛ من هم بارها با شیوه های متفاوتی این کیک را تجربه کرده ام. اما وقتی کیک کشمشی را با این روش درست کردم، به نظرم بسیار بهتر و خوش عطر و طعم تر بود. معمولا با وجود اینکه کشمش را آغشته به آرد می کردم، کشمش بیشتر در ته کیک متمرکز می شد، اما با این روش کشمش در تمام قسمت های کیک پخش می شود و ته نشین نمی گردد. ترکیب دارچین با کشمش هم به  عطر و طعم این کیک می افزاید.

 لطفاً برای دیدن مواد لازم و طرز تهیه غذا بر روی ادامه مطلب کلیک کنید 
مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی

کره - 125 گرم
تخم مرغ - 2 عدد
آرد - 2 و ¼ پیمانه
شکر - ¾ پیمانه 
شیر - 1 پیمانه
کشمش پلویی - 1 پیمانه
دارچین - 1 ق.م
بکینگ پودر - 2 ق.م
نمک - 1 ق.چ

طرز تهیه کیک کشمشی

1) کره، شیر و تخم مرغ را یک ساعت زودتر از یخچال درآورید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کره نرم شود و شیر و تخم مرغ هم به دمای محیط برسند.
2) کشمش را حتما بشویید و خشک کنید.
3) آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
4) کره و شکر را با همزن 3 دقیقه بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه بزنید. دارچین را اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید.
5) همزن را کنار بگذارید و شیر و مواد خشک را در سه مرحله با لیسک یا یک کفگیر استیل به مایۀ کره و تخم مرغ دورانی اضافه کنید و هم بزنید.
6) کشمش را با یک قاشق آرد آغشته کنید و بعد به خمیر کیک اضافه کنید. 
7) قالب را چرب کنید و مایۀ کیک را در قالب پهن کنید. مایه این کیک کمی سفت تر از سایر کیک هاست نگران نباشید.
8) فر را از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید.





طبقه بندی: کیک، 
برچسب ها: کیک، کیک کشمشی، کیک ساده، کیک کشمشی دارچینی،  
دنبالک ها: کیک مرمری یا دو رنگ، کیک شکلاتی، کیک بسیار ساده،  
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1392/07/2 توسط آرزو پروازی
.CopyRight © 2012-2015 Ashpaziye Arezoo , All Rights Reserved ©